Jump to content

shiftman

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

shiftman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. :ph34r: devam ediyorsa rica edeceğim
  2. smf kesin tavsiyemdir fakat son zamanlarda mod ve tema konusunda seyrelmeler oldu. Belkide artık eskisi gibi heyecanı kalmadı forumların.
  3. Satılık domain var elimde arkadaşlar uzun süredir düşmesini bekliyordum. Bugün eski günce notlarıma bakarken hatırlayıp satın aldım. En yüksek teklif alır. "" www.vdsturk.net ""
  4. ne türk şirket kuracaksınız. adi mi limited mi ?
  5. Win8.1 Industry Pro kullanıyorum 1 ay oldu ve ne bir eksiklik gördüm ne bir noksanlık aksine lisans kodunu bedava aldığım bir işletim sistemi.   Sizin düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar ?
  6. o fiyata motorallada var general mobile da var. Bu arada generalmobile gidip General Electric karıştıran teknosa satış danışmanlarına aldanmayın ha :D
  7. linux mint tam anlamıyla kararlı bir sürüm çıkaramamakla beraber daldan dala giden politika izlediği düşünülebilir ki ben düşünüyorum son 2 yıldır anlamadığım bir türlü stable dediklerinin stable olmayanlardan daha prüz çıkarması vs yıl 2014 yani elemantry os bile daha istikrarlı sürüme sahip.
  8. Bu benim ttnet maceramı anlatan bir kaç ekran görüntüsü :) 1. Çektiğim sıkıntı :) Ama hattımın değerleri orta :) O kadar yırtındıktan sonra santraldeki reis 18k ulaşılabilir sinyalimi 8k oranla yükseltti neyse şimdi 16k yapalım dedik :) tuttular bana 10k verebiliriz hattınız bu kadar destekliyor dediler aptalız ya görmüyoruz sinyal rate ne verebiliyor. Geliyor teknisyeni ölçüyor oo başkan 16k ya kafa atarsın diyor neyse sonuç olark 10k net verip hattınız bu kadar kaldırıyor gibi kandırmaca laflar yapınca dedim ben sizin +2k netinize sizinde benim 2 tl'me ihtiyacınız yok zaten edeceğimiz kadar bağış yapıyoruz sizlere tiz geri alın talebimi diyerek 8k geri çektirdim. Sonuç olarak sorunumu çözmüşler :) tabi tabi ben vazgeçince çözülmüş sayılıyor. Şirket çok çözüm ortaklı :)
  9. başka görüş yoktur hocam. Babanızın ölmeden önce ki yaptığı işlemin hacminden artan kısım sigorta tarafından ödenir böylece mirasın sözleşme gereği kalan kısmını sigorta üslenir.  mektu tutan tutarın arta kalanı mirasçılara bırakılır. Hukukçu değilim icracıyım.
  10. Öncelikle Allah Rahmet eylesin. Rahmetli borcunun bir kısmını hayatta iken ödemiş olmasından ötürü varisi olan sizlere sigorta para vermeden önce kalan borcunu ödemiş ve kalan kısmı ile de size iade etmek istemiştir.   Babanızın hayatta ödediği kısım sigortayı bağlamamaktadır.
  11. herşey oke ama üye ol tıklayınca şifre korumalıdır diyor ....
  12. bu trdebrid sitesinde üye ola tıklıyorum daha önce alındığını söylüyor ne yaparsam yapayım olmuyor bi acil yardım ya da çevirtecek bir arkadaş var mı ??
  13. yaşıtların kız yaparken sen kafelerde metin 2 counter-strike tarzı oyunlar oynamayı bırakamadığıdan olabilir :D
  14. üye oldum ama giriş yapamıyorum giriş yapamadığım gibi teknik ekip kredi kartı onayı dedi ulan dedim üye hesabıma bile erişemiyorum ayakkabı kutusuyla mı kredi karto onaylatacam hayret bişi ya
  15. 10 masa üstü 12 dizüstü 3 de tablete kurdum süper olmuş
×
×
  • Create New...