Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9336
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    891

forjest last won the day on April 19

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

168425 profile views

forjest's Achievements

Single Status Update

See all updates by forjest

  1. :)

    PljoD7.png

    1. onuluturk

      onuluturk

      Forjest hocam bunu nasıl yaptınız veya biz bu uygulamayı nasıl yapar kullanırız?

    2. forjest

      forjest

      Linux mint xfce sistem üzerinde varsayılan gelen 3D Compiz Fusion özelliği,Denetim merkezi üzerinden masaüstü sekmesinden Compiz seçildiğinden otomatik açmakta.

      -Diğer taraftanda Compiz'i bütün linuxler üzerinde de yükleyebilmekte ve kullanılabilmekte Xfce,Lxde,Mate masaüstlerinde.Ubuntu mate,Fedora Mate,Mint mate üzerinde de ayrıca varsayılan geliyor Compiz özelliği.

      -Yazılım merkezinden compiz diye aratıldığında çıkıyor.Compiz-settings,extra plugin adı geçen dosyalarınıda yükledikten sonra geriye sadece terminalden compiz --replace komutunu vererek aktif etmek kalıyor.

      Hiç biri ile uğraşmayayım sistem üzerinde varsayılan gelsin istenirse eğer Linux mint - Ubuntu mate - fedora mate bunlar üzerinde yüklü geliyor indirip bu özelliklerden istifade etmek için kullanılabilmekte elbette.

      Donanımı düşük pc'lerde bu özellik biraz vasat kalabilir kendim lowe mode'a alarak kullandım şahsen düşük modda ekran kartı en az 512 mb olsun kullanılacaksa eğer düşük sistemlerde donma kasma yapabilmekte bunuda aklıma geldi belirteyim dedim :) 

      Kolay gelsin.

    3. Show next comments  3 more
×
×
  • Create New...