Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9335
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    891

forjest last won the day on April 19

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

168260 profile views

forjest's Achievements

Single Status Update

See all updates by forjest

  1. FAN SESİNDEN RAHATSIZMI OLUYORSUNUZ BUYRUN..

     

    1. neskali

      neskali

      Murat abi  %50 ye çektiğin zaman işlemci kullanımı da %50 den yukarı çıkmaz o ayarlarda yüke binmediği için fanları tam devir döndürmüyor ondan sesi azalıyor.

      Birde en düşük kaçta çalışsın ayarı var onun işlemci bende %100 oluyodu kendi kendine bazende performans modunda kendim elle %5 yapıyordum.

      %100 e veya %60 dan yukarı çıkıyor mu o ayarda işlemci kullanımı .?

    2. forjest

      forjest

      Herhangi bir şekilde yaptığım ayarlardan sonra işlemcim normal seyrinde çalışmaya devam ediyor  bir anormallik görmedim açıkcası işlemci kullanımım uygulamalara zaten değişiklik gösterecektir buda gayet normal. Ben bariz bir işlemci kullanımına rastlamadım şimdilik sorunsuz şekilde kullanıyorum. Ancak video da da belirtiğim üzere yaz aylarında ya da sıcak ortamlarda bu ayarları çok fazla alta indirmemek  gerekli olabilir o zaman işi seyri değişir doğal olarak. Kış ayları için sanıyorum sorun olmaz ki bende hiç olmadı. Ben memnunum şimdilik.

      Donanımsal durumlara marka model cihazların farklılıklarına göre bu durum değişiklikler gösterecektir doğal olarak. Sessizlik için lenovonun ve Dell ürünlerini soğutucuları ve macunları oldukça iyi ses bakımından sessizlik oluyor ancak casper, hp gibi laptop makinelerde fena bir ısınma ve ses gürültü çok en azından bana gelen cihazlar bu gibi durumlara rastladığım olmuştu. Bu faz hızı düşürme olayıda buralarda esinlendi bende. :) 

    3. Show next comments  3 more
×
×
  • Create New...