Jump to content

byyilmaz

Üye
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by byyilmaz

  1. Orjinal resim de hex bilgilerini alıp bozuk onlarda değiştirdim ama bi sonuç alamadım
  2. Bi yerde bi yazı buldum telefondan çekilmiş yeni sağlam fotoğrafların hex dosyaları ile bu bozuk olan hex dosyalarını karşılaştırıp hangisi bozuksa onu düzeltirsen olur yazıyorda hex tam çözemedim eskileri getirmek için telefonu rootlayarak geri ala bilirmiyim önereceğiniz program var mı.
  3. Telefonum SM-A500F telefon hafızasındaki fotoğrafları hafıza kartına taşıdım sonra telefona format attım hafıza kartındaki fotoğraflar görünmedi boyutları var ama görüntü bilgisayarda ve telefonda görüntüler yok ne kadar uğraştım yapamadım. https://yadi.sk/d/12FFP8qh3KuiTY bazı resimleri yükledim. şimdiden teşekkürler.
  4. UEFI  kurulum yapınca crak yapılıyor mu ? 
  5. Win 7 win 8.1 Xp driver entegre edilmiş Cden çalışan xp bunlar yeterli :)
  6. Merhaba arkadaşlar elimde TP-LİNK TD-W895ND modem var kendi kullandığım airtes modemim var airtesle wifi bağlantısı yayın yapıyor bu tp-link airtesin kablosuz bağlantıya dahil etmek mümkün mü router gibi kullanmak mümkün mü ??
  7. Garantisi bitmişti... Reset çalışmıyor denedim yanlış versiyondan olamaz baya inceledim sonra yükledim. Servisten başka çare yok anlaşılan...
  8. TD-W8901G Modemin gücellemek istedim sitesinden  TD-W8901G_v6_12041 firmware indirdim modeme bağlanıp güncelledim modem güncelleme bitti ışıkları söndü daha açılmadı cihaza ethernetle firmware kurdum cihaz da sadece power ışığı tek yanıyor ethernet bağladığım zaman görmüyor çözümü var mı ?
  9. Pc den oynamak için ne yapmak lazım ?
  10. Deep Unfreezer  İndir işini görür..
  11. Sorun tam olarak belli değil.   Mesala C# da msql bağlatı mı yapamıyorsun ne yapıyorsun onu açıklarsan yardımcı olmaya çalışırız.
  12. FreeCommander Programını kur flash diskine bu programla gir dosyalarını görürsün..
  13. Ellerine sağlık böyle bişey arayışındaydım tam istediğim olayı gösterdin.. Devamını bekliyoruz.
  14. TugruL kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş indirdim kurdum süper. Bİde kendi katılımsız programları atıp kurayım dedim Programlar klasörüne programları attım ve geri cdimagegui iso oluşturmak istiyorum boot.bif yolunuda gösteriyorum oluştur dediğimde hata veriyor işin içib-nden cıkamadım.
  15. Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
  16. Merhaba arkadaşlar kendime yeni bir kasa almayı düşüyorum ama sitelerden neyi alacağıma karar veremedim sizden küçükte olsa yorumlarını bekliyorum. Kasa intel i7 işlemci düşünüyorum. MAX 2000 TL.
  17. [color=#445563][font=verdana, tahoma, sans-serif]Adminimiz iyiki dogdunuz nice senelere... [/font][/color]
  18. Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim.
  19. baya temiz oldu [img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/rofl.gif[/img]
×
×
  • Create New...