Jump to content

Dünya Bu Yaratığı Konuşuyor


coxefgun

Recommended Posts

Dünya bu yaratığı konuşuyor

Bilim adamları şokta: DNA'sı yok!

01.09.2009 09:04

1_k.jpg

Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulundu ve öldürüldü. Cansız bedeni incelendikçe tuhaflıklar birbirini izledi. Kimine göre uzaylı, kimine göre henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü. Bilim adamları ise "DNA'sı yok" diye şaşkın. Kimine göre ise her şey tartışmalı.

Meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor.

İşçi Francisco Garcia:"Yaşayan ikinci bir yaratık gördüm. Gördüğüm 70 cm. boyunda bir insancıktı. Onu çiftlik kapısından çıkarken gördüm, sonra hızlıca oradan uzaklaştı" dedi. İlk yaratık, Meksika'da 2007 yılında bulunduğunda büyük bir şok yaşanmıştı.

Çeşitli incelemeler sonunda bazı UFO uzmanları bu yaratığı 'uzaylı' olarak nitelendirirken, bazı uzmanlarsa yaratığın henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü olabileceğini savunuyor: Yakalanan ilk yaratık üzerine yapılan DNA testlerinden herhangi bir sonuç çıkmadı.

'Bild am SONNTAG' gazetesi muhabiri Michael Remke, yaratığı görmek için Meksika'daki Metepec kentine gitti. İzlenimlerini aktarırken, "Göz çukurları, insan üzerinde korkutucu bir etki yaratıyor" ifadesini kullandı.

Veteriner Marco Salazar, yaratığı bulan çifçinin, bir anlık korkuyla onu boğarak öldürmesinin hemen ardından inceleme fırsatına sahip olduğunu anlatırken "Şu ana kadar her türden hayvanı görme imkanım oldu, ama böyle bir şey daha önce hiç görmemiştim" dedi.

Etobur bir hayvanın diş yapısına sahip bu yaratığın; aynı zamanda kafatasının yapısı itibariyle de diğer hayvanlara göre daha zeka seviyesine sahip olduğu düşünülüyor. Diş yapısı, kertenkeleye benzeyen yaratık; eklem ve iç kulakları yapısıyla insana benzediği söyleniyor.

Dört ayrı labaratuvarda en modern tekniklerle DNA yapısı çözülmeye çalışıldı ancek bir sonuç alınamadı. Uzmanlar "DNA'sı yok. Ya da var ama bu tekniklerle biz inceleyemiyoruz" diyor.

Bulunan yaratığın hücre testlerinde, bedenini ince bir deri tabakasının kapladığı ve daha önce tanımlanmamış, ilkel yaratıklara göre çok daha gelişmiş gözlere ve iç kulağa sahip olan bir canlı olduğu kaydedildi.

Çiftçinin yaratığı öldürmeden önce fotoğraflarını çektiği ve bu fotoğrafların yakında yayınlanacağı bildiridi

---

Kaynak= haberturk.com

---

Foto Galeri

http://www.haberturk.com/galeri.asp?src=1&id=169603[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Bana sahte gibi geldi, filmlerde de hep bu tür şeyler görmüyor muyduk ? Adam boğarak öldürmüş falan hikaye bence, gerçekten öyle bişey olsa bile insan ona dokunmaya korkar.. Daha öncede benzer hikayeler uydurulmuştu, buna benzer balık görünümünde bir yaratık vardı.. Hepte nedense meksikada oluyor bunlar sözde UFO bölgesi

Link to comment
Share on other sites

Garip bir yaratıkmış. İnsanların dışında başka varlıkların da olduğu bir gerçek ama uzaylı mantığıyla bilemiyorum. Değişik bir yapısı varmış. İnsan ve hayvan karışımı gibi (sadece benzetme). Ben dokunmaya çekinirim. O nasıl boğarak öldürdü anlamadım açıkcası. Vardır bir açıklaması kesin.

Link to comment
Share on other sites

Böyle haberlerde sözü edilen uzaylılar nedense hep filmlerdekine benziyor :)

Filmi yapanlar önceden mi görmüş yoksa bunu yapanlar fazla hayal gücünü çalıştıramamış mı ?

Link to comment
Share on other sites

akli varsa sadece alanyaya tatile diye gelsin dunyaya o da sezon kapalı iken :) dunya ile baris içinde yasanmaz abd hemen oraya özgürlük ******ürür mazallah.

biz insanlar farklı olana karsı saldırganızdır insan bile olsa.

nesli tükenmiş denilen bir aslan/kaplan/pars vari bir kedicik tc de görür görmez öldürüldü ya basak mıydı en len görmüşün niye vuruyorsun hemen yetkililere haber ver ne güzel o hayvan nesli kurtulurdu artık koyun da kopyalıyoruz kendi doly miz var.

öyleyken böyle sahte de olabilir olmayada bilir ama o kadar gezengen içinde hiç bir canlı olmaması bana mantıklı gelmiyor. bu kadar cok konusulan bir yalan. sanmıyorum bence cidden örtbas ediliyor. ve su da gercek barişcil olmasalardı kesin öğrenirdik ya yok ya bariscil.

haha keske türkçeyi mizah dergilerinden öğrenmiş bir uzaylı ile nargile içsem (TABİ İFRTARDAN SONRA)

abicim siz nasıl elledi diyorsunuz.Uzaylı ile sevişen tarikat var be ? düşünsene bu canlı ile fransız yapan bir kız/erkek

c.jpg

Link to comment
Share on other sites

Yine her zaman ki gibi bize bu gibi yan sanayi tekniklerle uzayı kabul ettirme allah inancını yok etmeye yönelik bir çabalarıdır bu.

Boğarak öldürmüş öldürmeden önce resim çekmiş Kaç tane deli kanlı var o telaş içinde bunun resmini cekmi akil edecek sonra öldürecek ?

Link to comment
Share on other sites

delikanlı olmakla ne alakası var millet işini biliyor biz görsek abow mahlukat der kırmalıyı alır gelir kafasını patlatırız.

ayrıca allah inancı ile uzaylının ne gibi bir cakısması var ? kuran dunyadan baska canlı yok mu diyor ki bilmem kaç bin alem var diyor kimi yoruma göre bu uzaydaki alemleri kimilerine göre dunyadaki canlı türlerini belirtiyor.

ayrıca görür görmez demekki öldürme tepkisi vermemiş önce merak ileincelemiş demek ki o arada bir sey oldu tırstı mı canlı üstüne mü atladı kaçmak mi istedi artık ne oldu ise yani önce fotograf ceken sonra boğmaz.

ek olarak uzaylı olmayabilir uzaydan gelmemiş olabilir ama gerçek de olabilir bildiğimiz standart keneden silah olarak kullanan/kullanmak isteyen ülkeler var. yani karma bir yaratık yapıp bunu silah olarak kullanmak isteyenler neden olmsın günümüz teknolojisi de bunu yapabilir bence sonuçta bundan 5 6 yıl once insan için yedek parça üretme fikri ile domuz insan karması canlı üreteceklerdi sozde izin verilmedi ama arkaplanda calısmadıkları ne malum 5 yıl önce yapabiliyorduysak bunu simdi neler yapabiliyoruz gör ki.

neden meksika ? gayet meyyili bir yer cölleri bol turistik değil insan cok yok dikkat cekmiyor gel de öyle bir tesisi cesmeye kur ha tek çöl meksika mı hayır ama adamın arka bahcesi varkende gidip bedevinin arka bahceisni kullanmaz heralde.

öyleyken böyle zaman gelir bizim torunlar iyice sapıtır lezbiyemlik gey biseksüel bunlara eklenir eklenir uzoseksüel vs cıkar kız motorlu ile değil ufolu ile kacar. kaynım bana atladı programlarında basında maske olan uzaylı cikar beni bir eve kapattı bana 5 yıl tecavuz ettiler biryerim leğen gibi oldu diye cıkar.

ufosu için öldürülen uzaylının yakınları kadın programına cıkar emlakcı bağlanır ben para almadım ter kadın sorar nie satıs evraki var diye.

uzaylının bası kesilir cöpe atılır uzaylının babası pdf cikartmak için gelenlerden para ister.

tayyip kömür değil plutonyum dağitir :)

derken benimde kadın programlarını konusundaki engin tecrübem de ortaya cıktı.

ayrıca nasıl boğdu konusunda doğru olabilir insan panikleyince neler yapar neler kafasına piano bile fıralatabilirdi kıc kadar köpek havladı diye kafasına köpek kadar tası korktugu için fırlatmak üzere olup zor durdurulan kişi tanıyorum.

ucan kayısı böceklerinden kortugum için her parka cıkısımda betmınton raketı tasımak isteyen birini görüyorum her aynaya baktığımda. insanlar garip yaratıklar..

simdi aklıma geldi hani biz kızları anlayamaıyoruz ya düşünsene bir uzaylı ile içerken abi ben bu kızları anlayamıyorum muhabbeti yaptıgımzı :)

oğlan:

-Abi ben bu kızı anlamıyorum ne istedi ise yaptım ama olmuyor

uzaylı

-ben anlıyorum da noluyor...

Link to comment
Share on other sites

Yine her zaman ki gibi bize bu gibi yan sanayi tekniklerle uzayı kabul ettirme allah inancını yok etmeye yönelik bir çabalarıdır bu.

Boğarak öldürmüş öldürmeden önce resim çekmiş Kaç tane deli kanlı var o telaş içinde bunun resmini cekmi akil edecek sonra öldürecek ?

Zaten ne zaman bir uzaylı haberi çıksa altında habertürk ün parmagı var bencede yalan bir haber.

Link to comment
Share on other sites

Zaten ne zaman bir uzaylı haberi çıksa altında habertürk ün parmagı var bencede yalan bir haber.

Hı Hı evet haklısın ABD ve Meksika'daki haberleride HaberTürk'ten alıntı yapmışlar. :) Biraz makul ve mantıklı olun bugün yayinlanan hemen hemen bütün gazetelerde bu manşet olarak verildi.

Link to comment
Share on other sites

aynen arkadsımızın dedıgı gıbı kucucuk yaratık ama nasıl yakalayıp boguyo cok tartısılasak sozler

nasıl yakalamıs hıc mı korkmamıs

farklı bıseyler de eyvallah dıyecem bır sopayla odunla vurdugunu soylese ınanacamda

bogması cok enteresam

inanmak cok guc

Link to comment
Share on other sites

Aslında aya da çıkılmadığı, olayın Holywood'da zamanın teknolojisi ile çekildiği bir filmden ibaret olduğu şeklinde iddialar var..

Bu yaratık olayını da haberler bu akşam ciddi ciddi verdi. Kafa karıştırmaktan başka bir şey değil.

Yok çiftçinin yaratığı öldürmeden önceki videoları daha sonra verilecekmiş. Saçma sapan şeyler.

Söylediklerim ve fikirlerim beni bağlar ancak ben şahsen inanmıyorum :)

Link to comment
Share on other sites

bu haber eski ya turkey dışında şu an hiç bi yayın organında yok internet dışında hiç biyerde yok zaten hastalıklı bir cüce maymun olduğu soylenmişti....daha nezaman...bizden başka şok olan yok :)

9.20090901084227..jpg

ell kadar bişey zaten :=)

Mutant karıncaya benziyor

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...