Popular Post bensuslu11 Posted December 16, 2023 Popular Post Share Posted December 16, 2023 (edited) Ghost Spectre Win11.pro.23h2.s-se 22631.2861 Türkçe - İngilizce versiyon 3 Orjinal konu linki : https://ghostclouds.xyz/wp/w11-pro-23h2-22631/ Öne Çıkanlar: DirectX12 performansını yükseltme Kompakt entegrasyon ve hızlı LZX algoritması Gereksiz yazılım karmaşasına son! Optimize edilmiş Pagefile, Hizmetler, Zamanlanmış Görevler ve Arama İndeksleyici Gizlilikte mükemmellik ve yüksek performans bir arada! Ghost Araç Kutusu ile Windows deneyimini özelleştirme Tüm diller ve klavyelerle uyumlu Forza, God of War gibi UWP oyunları ve uygulamaları destekleme Sürekli güncellenebilir, en son Windows 11 sürümüne kadar! Pencere güncellemelerini 2077'ye kadar bekletme imkanı Özel ikon ve tema paketleri ile şıklık Windows'un sadece ihtiyacınız olan öğeleri, fazlası değil! Efsane Özelliklerle Donatıldı: Windows ve Sistem Uygulamalarını tamamen temizleme Windows Security / Defender / Smartscreen gibi gereksiz uygulamalar silindi Uzak Masaüstü, Tablet Klavyesi, NFC, Pano, Focus Assist gibi distraksiyonları devre dışı bırakma (Sadece Süper Hafif) Yazdırma Kuyruğunu devre dışı bırakma (Yazıcılar için Hizmetleri otomatik ayarlayın) OneDrive'ı silindi, istersen Ghost Araç Kutusu ile geri al! Bildirim Merkezi ve Bildirimleri rahatsız etme (Sadece Süper Hafif) Telemetriyi kapat, gizliliği ön planda tut (Sadece Süper Hafif) Hata raporlarını unut, sorunsuz bir deneyim yaşa (Sadece Süper Hafif) Kullanıcı Hesap Kontrolünü kapat, asla rahatsız olma WinSxS yedeklemelerini temizle, boşa yer kaplama Kurulum Öncesi Bilgiler: Kompakt sürüm: Dokunulmamış, sadece gerekli olanı al Süper Lite sürüm: Oyun ve yayın için ideal, gereksizleri at DEF: Güvende ol, Defender ile bir adım önde Ghost Mod OS'un gücüyle, SSD/nVME ile mükemmel uyum! Spoiler Version 3 ( İmajda tüm sürümler var) Not: Ntlite ile dil entegre edilmiştir. ) https://pixeldrain.com/u/oZU47jeG Kurulum Sonrası 22631.3296 sürümüne güncellemek için gerekli update dosyasını paylaşıyorum https://pixeldrain.com/u/V45TQGrc Edited March 23 by bensuslu11 17 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Hocam tahmini ne zaman yüklenir siteye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 (edited) ozkan_z06, 42 dakika önce yazdı: Hocam tahmini ne zaman yüklenir siteye. Kardeşim bir kaç gün içinde yüklerim. İmajımı paylaşacağım. Ancak boot.wim için bir fix daha yayınlayacağım. Dil seçimine göre kurulum arayüzü tamamen türkçe yada tamamen ingilizce olmasını sağlayacağım. Orjinal ghost spectre’de olduğu gibi server olarak kurulur daha sonra sku değiştirilerek otomatik pro haline döner. Orjinal ghost spectre sadık kalınmıştır. Edited December 16, 2023 by bensuslu11 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Ben de bekliyorum bu sistemi. Senin bu sistemini kendi kişisel bilgisayarıma kurmayı düşünüyorum. Eline ve emeğine sağlık. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Tebrikler kardeşim, işi ileri seviyeye taşıdın. Her şeyin bir ilki, her ilkin bir sonrası vardır. Daha güzel çalışmalarda görüşmek üzere... Başarıların devamını dilerim... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 (edited) imaj tamamlanmıştır. saat 00:00 kadar upload edilecektir. bekleyen arkadaşlara duyrulur.. Edited December 16, 2023 by bensuslu11 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 (edited) Upload tamamlanmıştır Edited December 17, 2023 by bensuslu11 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Yogun talep degilde kisiye ozel talep sanirim kabul gormuyor😭 Emeginize saglik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 tomyblack, Şimdi yazdı: Yogun talep degilde kisiye ozel talep sanirim kabul gormuyor😭 Emeginize saglik Neden böyle söyledin dostum. Anlayamadım. Seni kıracak birşey mi yaptım 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_bozkurt Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) Dil paketleri için muhtemelen 😅 *** Orjinal sürümü indirmiştim. Compact en full olan sanırım? Farklılıklarını biliyormusunuz? Edited December 16, 2023 by by_bozkurt 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) Bozkurt gozleri kapali leblebiyi gormeden tadindan biliyor.🤣 Haklisin evet avrupada en cok Turk toplumunun kullandigi diller Almanca Fransizca ulkemizde bu dillerde kimse ihtiyac duymuyor belki Arapca ve Rusca eklenebilir. Ingilizce secenek yazmadim cunku butun uyeler yada Ingilterede yasayan avrupalilar orijinal indirdiginde anadili gibi Ingilizce indirebilirler. Yani Cok dilli Almanca,Fransizca,Rusca;Arapca, indirilen pakette zaten Ingilizce vardir onuda biraktiginizda 5 dil olur. Win. 10&11 Tek ISO coklu dil secenekli imkansizmi bunu basaracak cengaverler var ama zahmet istiyor biliyorum, kusursuza yakin boyle bir paylasim 2024 yilina girmeden sitete olacak biliyorum, hissediyorum ve bekliyorum.😂 Kolay gelsin HA GAYRET Edited December 16, 2023 by tomyblack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 by_bozkurt, 6 dakika önce yazdı: Dil paketleri için muhtemelen 😅 *** Orjinal sürümü indirmiştim. Compact en full olan sanırım? Farklılıklarını biliyormusunuz? Dostum orjinali nasılsa aynısı. Sadece son güncelelleme paketini yükledim. Ve dism reset uyguladım. Bu yüzden aynı sürümü ghost spectre yapımcısı bile henüz yapmadı 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 bensuslu11, 12 dakika önce yazdı: Neden böyle söyledin dostum. Anlayamadım. Seni kıracak birşey mi yaptım Yok kardesim? kırılmakta ne kelime olurmu? Espri yaptim basliga binaen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_bozkurt Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 tomyblack, 4 dakika önce yazdı: Bozkurt gozleri kapali leblebiyi gormeden tadindan biliyor.🤣 Haklisin evet avrupada en cok Turk toplumunun kullandigi diller Almanca Fransizca ulkemizde bu dillerde kimse ihtiyac duymuyor belki Arapca ve Rusca eklenebilir. Ingilizce secenek yazmadim cunku butun uyeler yada Ingilterede yasayan avrupalilar orijinal indirdiginde anadili gibi Ingilizce indirebilirler. Yani Cok dilli Almanca,Fransizca,Rusca;Arapca, indirilen pakette zaten Ingilizce vardir onuda biraktiginizda 5 dil olur. Win. 10&11 Tek ISO coklu dil secenekli imkansizmi bunu basaracak cengaverler var ama zahmet istiyor biliyorum, kusursuza yakin boyle bir paylasim 2024 yilina girmeden sitete olacak biliyorum, hissediyorum ve bekliyorum.😂 Kolay gelsin HA GAYRET Günümüzde belleklerde GB problemi yok. Ventoy kurun, atın 3-5 iso keyfinize bakın 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Ingilizceyi de Ingilizleri de gunahim kadar sevmem vallahi istemiyorum😂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 by_bozkurt, 1 dakika önce yazdı: Günümüzde belleklerde GB problemi yok. Ventoy kurun, atın 3-5 iso keyfinize bakın Zor değil yapılır. Aslında herkez yapabilir. Ama hiçkimsenin dikkat etmediği bir durum var. Ntlite ile yaptım ben mesala. Ama gerekli meteryaller olmazsa yapamazsın. Uup üzerinden dil dosyasını indirip cap yapmakla olmuyor maalesef 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 by_bozkurt, 3 dakika önce yazdı: Günümüzde belleklerde GB problemi yok. Ventoy kurun, atın 3-5 iso keyfinize bakın zaten oyle yapiyorum 64gb USB yi 2 ye boldum bir bolumu iso diger bolumu format sonrasi gerekli program vs ama ben Ingilizce anlamiyorum Fransizlarda boyle calismalar yapmaz oldu. Bizim site de cok kardesimiz Lite ve MOD sistem hazirliyorlar ve bu iste birhayli iyiler ufak tefeknoksanliklar tabiki oluyor gayet normal, o kadar hata KADI kızında da olur degil mi? Yani sitemizde TR By kardesimiz Multilang paylasimini kullaniyorum, yeni gelen bir takim guncellemelerde ariza var o nedenle daha guncel bir paylasimi takibe aldim bekliyorum efenim. bensuslu11, 5 dakika önce yazdı: Zor değil yapılır. Aslında herkez yapabilir. Ama hiçkimsenin dikkat etmediği bir durum var. Ntlite ile yaptım ben mesala. Ama gerekli meteryaller olmazsa yapamazsın. Uup üzerinden dil dosyasını indirip cap yapmakla olmuyor maalesef Evet eskiden Windows 7 Ultimati Orijinal indirip Icerisine FR ve TR Dil paketini NTlite ile yapardim boyut buyurdu, teferruatlari bilmezdim kendi capimda vakit eylerdim ama ayni sekilde Windows 10 yapamiyorum dil paketi nasil indirilir bilmiyorum unuttum kafam basmaz oldu. Sebebi saglik sorunu anlayacagin benim hafiza sizlere omur😭 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_bozkurt Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Yabancı kaynaklarda güzel çalışmalar var fakat; keylogger vb. içerisinde gömülen uygulamalar sıkıntı. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_bozkurt Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Edit: Ghost Toolbox olayı baya iyi.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razorstreet Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 yabancıların windowslarını tavsiye etmiyorum zararlı yazılımlar çok ayrıca @utkurei19 windowsları çok daha iyi hızlı ve stabil. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 razorstreet, 5 dakika önce yazdı: yabancıların windowslarını tavsiye etmiyorum zararlı yazılımlar çok ayrıca @utkurei19 windowsları çok daha iyi hızlı ve stabil. Bende tavsiye etmiyorum ama ghost spectre biraz globalleşmiş bir sürüm. Şuana kadar şikayet eden görmedim. Tabi tercih meselesi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep&Blue Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 hocam bu mod oyun oynayanların için mi özelleştirilmiş sürümdür? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 Deep&Blue, Şimdi yazdı: hocam bu mod oyun oynayanların için mi özelleştirilmiş sürümdür? Evet. Oyun oynayanlar için süperlite, günlük kullanım için compact yazan sürümleri tercih edebilirsin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Bunu ventoy ile kurabilir miyim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 akillialtay1995, 3 dakika önce yazdı: Bunu ventoy ile kurabilir miyim? EVET/ SORUNSUZ KURABILIRSIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts