Jump to content

Xclusive7 Sp1 | Hayallerinizdeki Gibi


XCLUSiVE
 Share

Recommended Posts


tumblr_lrkeczcEEk1qhbdpwo1_500.png
Merhaba! wave.gif
Türkiye'nin ilk modifiye Windows 7 serisinin 3. sürümüyle karşınızdayım. Bu çalışmada MSDN çıkışlı x86 Windows 7 Ultimate SP1 kullanılmıştır. x64 bekleyenlerimiz çok, ama ne yazık ki x64 uyumlu işlemciye sahip bilgisayarım yok. pc.gif Eğer iyi bir bilgisayar alırsam çalışmamı güncelleyeceğim gibi hem x86 hem de x64 olarak çıkaracağım.
Sunuma geçmeden önce buradan teşekkürlerimi sunmak istediğim bazı kişiler var. hi.gif
[spoiler]NeFReT (@mephistooo2) : Kendisi beni kırmayıp kendi yaptığı cracki, çalışmamda kullanabileceğim şekle getirdi.
@LeOn. , @Dexter18, @Secret.One, @enesfurkan : Yaptığım çalışmayı test etmeye gönüllü oldular.
@Baba_ : Kendisinden hiç bir istekte bulunmadığım halde çalışmam için bir duvar kağıdı hazırladı.
@20072011 : XP'deki 3D Pinball'ı bana ulaştırdı.
Çalışmalarını kullandığım kişiler: @mustafa_x, @Akozdem!R, Progressive, Legolash2o, *Reaper*, Kelsenellenelvian, muiz, alexandru-r-ghinea, windowsx, zainadeel, minhtrimatrix, AP-GRAPHIK, K-Johnson, dpcdpc11, seahorsepip, krissirk, 2befine, giannisgx89, kAtz93, neiio, snipes2, S-u-P-R-e-M-e, pisadeviant, nopd11, alkhan, yacine29, caeszer, fediaFedia, poiZNxx, VishalGupta, cold004, dj-corny, Jeff Bush
Eğer unuttuğum kişiler varsa onlardan özür diliyor ve teşekkür ediyorum.
Teşekkür faslını bitirdiğimize göre...[/spoiler] İŞTE AYRINTILAR: yahoo.gif

Katılımsız!
XCLUSiVE7 SP1'in kurulumu oldukça basittir. Kullanıcı sözleşmesi, Tarih/Zaman ayrı gibi rutin şeylerle karşılaşmayacaksınız.

Güncel!
XCLUSiVE7 SP1, yayınlandığı tarihe kadar Windows 7 SP1 için çıkmış/sızmış toplam 450 den fazla güncelleştirmeyi barındırmaktadır. Bu sayede çekirdek sürümü 7601.21886 olmuştur! Bir başka deyişle XCLUSiVE7 SP1, mevcut diğer Windows 7'lerden daha yenidir. whistle.gif
[spoiler]GBI5z.png[/spoiler]

Daha Görsel!
XCLUSiVE7 SP1, imzasız tema desteğiyle, sayamayacağınız kadar çok tema ve duvar kağıdı içerir. Seçim konusunda bol şans! dribble.gif
[spoiler]JgllH.png[/spoiler]

XCLUSiVE7 SP1, bir Vista Ulitmate Ektrası olan Windows Dreamscene'i bulundurmaktadır. Bu sayede masaüstü arkaplanını resim dışında bir video olarak belirleyebilirsiniz.

XCLUSiVE7 SP1, "Windows 7 Refresh Pack 1.1" ve "Windows 8 Transformation Pack 2.0" adlı görsel paketlerin bir nev-i harmanını içermektedir. Bu sayede XCLUSiVE7 SP1, Windows 8'nin önsürümlerine yakın bir görünüme sahip olmaktadır. Ve sistemde mevcut olan Win9x'den kalma ikonların yerine daha çağdaş ikonlara sahiptir.

Daha Eğlenceli!
XCLUSiVE7 SP1, Media Center TV Eklentileri'ni içerir. Bu sayede bazı Türk TV/Radyo kanallarını Media Center aracılığıyla izleyebilir/dinleyebilirsiniz.
[spoiler]8WPto.png[/spoiler]

XCLUSiVE7 SP1, XP'deki 3D Pinball, Vista'daki Inkball, Vista Ultimate Ekstraları olan Hold'em ve Tinker oyunlarını içermektedir! 1
[spoiler]uDHfd.jpg[/spoiler]

Daha Kullanıcı Dostu! beer.gif
SATA|RAID|AHCI sürücüleri, kurulum ve sonrası için XCLUSiVE7 SP1'e entegre edilmiştir. Bu sayede sabit disk(ler)iniz için sürücü aramak zorunda kalmayacaksınız.

XCLUSiVE7 SP1'de bazı gereksiz servisler devredışı bırakılmış olup, Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde de performans artışı adına pek çok düzenleme yapılmıştır.2

XCLUSiVE7 SP1'deki Denetim Masası, pek çok yeni araçlar içermektedir.
[spoiler]UImvR.png[/spoiler]

Sağ Tık'a eklenen yeni eklentiler, kullanıcıların istediği şeye daha hızlı ulaşmasını sağlar.3
[spoiler]VoVis.jpg[/spoiler]

Bazı programların çalışması için gereken .NET Framework 4, güncelleştirmeleriyle birlikte XCLUSiVE7 SP1'de mevcuttur.

Oyunlar için bir gereksinim haline gelen DirectX'in son sürümü XCLUSiVE7 SP1'de mevcuttur.

PLS uzantılı dosyalar için artık WinAMP'a ihtiyacınız yok! Çünkü XCLUSiVE7 SP1'de PLS uzantılı dosyaları, Media Player'da da açabileceksiniz.

Ektinleştirmek Hiç Dert Değil! doctor.gif
Kurulum sonunda "$OEM$ Driver Activation" sizi bekliyor olacak. Modifiye edilmiş BIOS'unuz olsun olmasın bu crack her iki durum içinde çalışıyor. Eğer istemiyorsanız crack penceresini kapatıp kuruluma devam edebilirsiniz.4
[spoiler]ACHJA.png[/spoiler]

Vakitten Tasarruf Edin!
XCLUSiVE7 SP1'in ISO kalıbını, UltraISO, PowerISO vb. bir programla açıp, içindeki "addons" adlı klasöre eğer katılımsız kurulumlu programlarınızı koyacak olursanız, kurulum sonunda bu programlar otomatik olarak algılanıp, kurulacaktır. Ben boş kalmaması için Flash Paketi ve WinRAR'ı koydum. Bu sayede istediğiniz programı, istediğiniz sürümde kullanabileceksiniz.
[spoiler]NOSV2.png[/spoiler]

Hepsi bu kadar değil!
Bunların dışında pek çok sürpriz XCLUSiVE7 SP1'de sizleri bekliyor! iiam.gif5 (XCLUSiVE7 SP1'de yapılan bütün modifikasyonları tek tek yazmak sunumu oldukça uzun yapar.)

CVoCT.png
[spoiler]
Uploaded.To

http://uploaded.net/file/gr6iojs2/x7.v3.rar
http://uploaded.net/file/uzycd134/x7.v3.r00
http://uploaded.net/file/honjxi9h/x7.v3.r01
http://uploaded.net/file/iwh8ywjf/x7.v3.r02
http://uploaded.net/file/3nz30upe/x7.v3.r03
http://uploaded.net/file/hocaqm17/x7.v3.r04
http://uploaded.net/file/b8hw98mq/x7.v3.r05
http://uploaded.net/file/6xs8r23v/x7.v3.r06
http://uploaded.net/file/nb8343ht/x7.v3.r07
http://uploaded.net/file/blqgo080/x7.v3.r08
http://uploaded.net/file/1ozchyg7/x7.v3.r09
 


DLC uzantılı dosyayı indirdikten sonra, JDownloader veya CryptLoad adlı programlarla açıp içindeki parçaları indireceksiniz. Bu uygulamanın sebebi linkerlin ihbar edilip silinmesi ihtimalini en aza indirmektir.

Parçalar birbirleriyle uyumludur, karışık indirebilirsiniz!

ŞİFRE: www.tnctr.com

Ayrıca ISO kalıbını USB'ye veya DVD'ye kopyalamanızda yardımcı olması için Windows 7 USB-DVD Download Tool adlı programı ISO kalıbıyla birlikte verdim.6

XCLUSiVE7 SP1'i Türk Torrent sitelerinde bulabilirsiniz!

DLCsiz linkler TNC Sever'lere özeldir. Bu konuyla ilgili bana ÖM atmayınız![/spoiler]

Bu çalışmayı ismimi yazmak ve tek-link/torrent dışındaki alternatiflere yüklememek koşuluyla alıntı yapabilirsiniz.

Diğer Resimler:7
[spoiler]KHUYO.png
VOXOi.png
ckRf5.png
ntYDc.png
RKJz5.png
2M00F.png
HwX1Z.jpg[/spoiler]

excl.gif

1: Oyun gezgininde 3D Pinball ve Inkball adlı oyunların kısayolları çalışmamaktadır. Ne yapıysam olmadı. Ama Başlat Menüsü'ndeki kısayollarda bir sıkıntı yok.

2: Yapılan iyileştirmeler, bazı sitelerde (Hotmail.com) ve Windows Live Mail adlı programda bazı sorunlara neden olmuş. Bu sorunun çözümü şu şekildedir: Denetim Masası > İnternet Seçenekleri > Gelişmiş > Güvenlik > SSL ve TLS ile ilgili bütün seçenekleri işaretleyip çıkın.

3: Sanırsam "Simgeleri Yenile" adlı sağtık eklentisi çalışmamakta. Bu benimle ilgili değildir.

4: $OEM$ Driver Activation'nın her bilgisayarda çalışacağına dair bir garanti yoktur! Mesela benim masaüstü bilgisayarımda çalışmadı ama diğer kurduğum bilgisayarlarda çalıştı.

5: XCLUSiVE7 SP1 ile ilgili ayrıntılı bilgi için xclusive7.tumblr.com adresini ziyaret ediniz

6: Kurulum sadece başlangıçta (boot) çalışır! Setup.exe'yi açarsanız autorun.dll hatası alırsınız! Eğer başlangıçta autorun.dll hatası alıyorsanız:
https://rapidshare.com/files/3628811534/autorun.dll
adresinden gerekli dosyayı indirin. ISO kalıbını UltraISO, PowerISO gibi bir programla açın ve bu dosyayı sources adlı klasörün içine atıp ISO kalıbını kaydedin. Bundan sonra bu hatanın gelmemesi gerek.

7: XCLUSiVE7 SP1, Google Chrome Canary ile gelmemektedir (Siz istemezseniz). Ben kurulumdan hemen sonra Google Chrome Canary'i kurdum. O yüzden resimlerde Google Chrome Canary'nin yüklü olduğuna dair resimler mevcuttur.
Edited by XCLUSiVE
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Yanlış anlamada dostum ilk gözüme çarpan bu oldu ondan yazıyorum sp1 çıktıktan sonra ilk defa [color="#FF0000"]457[/color] [color="#000080"]Güncel[/color] gördüm Hakkatende Aklımı ve hayalimi zorluyor işe yarar hiç bişey yok Biraz tema heryerde reklam kimin hayalinde böyle birşey olabilirki anlamadım sanırım sen 2009 çıkışlı sisteme sp1 entegre edip güncellemeleri ekledin yoksa bu kadar güncellemeler kesinlikle şişmez ticari kullanıyorum yoksa sanalda denerdim işyerlerinde kullanılacak gibi bir sistem değil

Edited by coderman035
Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar teşekkür etmek istiyorsanız konunun ilk mesajındaki teşekkürler butonunu kullanın. Sabahtır teşekkür mesajı temizliyorum.

Bu arada güncelleme durumunu bende merak ettim çok fazla gibi geldi? Son olarak benim orijinal windows 7 ultimate lisansım var, crack otomatik yapılmadan bu windows 7 yi kullanmam mümkün mü?

[color="#0000FF"][b]KintaRo[/b][/color]: 3 mesajda ben temizledim :facepalm:

Link to comment
Share on other sites

[quote name='Sirius' date='13 February 2012 - 11:42 ' timestamp='1329126161' post='1154283']
Arkadaşlar teşekkür etmek istiyorsanız konunun ilk mesajındaki teşekkürler butonunu kullanın. Sabahtır teşekkür mesajı temizliyorum.

Bu arada güncelleme durumunu bende merak ettim çok fazla gibi geldi? Son olarak benim orijinal windows 7 ultimate lisansım var, crack otomatik yapılmadan bu windows 7 yi kullanmam mümkün mü?

[color="#0000FF"][b]KintaRo[/b][/color]: 3 mesajda ben temizledim :facepalm:
[/quote]

Crack otomatik değildir. Crackin kurulmasını onaylamadan kapatıp, kuruluma devam edebilirsiniz. Bu olayı lisansı olanlar için düşünmüştüm.

[quote name='coderman035' date='13 February 2012 - 09:43 ' timestamp='1329119039' post='1154248']
Yanlış anlamada dostum ilk gözüme çarpan bu oldu ondan yazıyorum sp1 çıktıktan sonra ilk defa [color="#FF0000"]457[/color] [color="#000080"]Güncel[/color] gördüm Hakkatende Aklımı ve hayalimi zorluyor sanırım sen 2009 çıkışlı sisteme sp1 entegre edip güncellemeleri ekledin yoksa bu kadar güncellemeler kesinlikle şişmez ticari kullanıyorum yoksa sanalda denerdim işyerlerinde kullanılacak gibi bir sistem değil
[/quote]

Çalışmamda MSDN çıkışlı SP1 x86 Windows 7 kullandım.

3 tip güncelleştirme vardır: GDR, LDR ve GDR/LDR

GDR ile GDR/LDR güncelleştirmeler Windows Update ve Microsoft'un sitesinden indirilen güncelleştirmelerdir.
LDR ise sızan güncelleştirmelerdir.

GDR ve LDR güncelleştirmeler DISM ile rahatça entegre edilir. Ama GDR/LDR güncelleştirmeler için başka bir araç kullanılır. Bu araç bu güncelleştirmeleri QFE modunda entegre eder. QFE modunda entegre edilirken, hem GDR hem de LDR olarak ayrı ayrı entegre eder. LDR olarak entegre edilen kısmı, "Yüklü güncelleştirmeler" bölümünde KBxxxxxxx[u]_BF[/u] olarak görebilirsiniz. Sayı bu yüzden bu kadar çoktur.

Bu açıklama sizi tatmin etmediyse:
[code]http://hotfix.chris123nt.com/Windows.7/[/code]
O güncelleştirmelerin listesi de:,
[code]http://updates.mihgroup.eu.org/[/code]

Buradaki güncelleştirmelerin hepsi ya SP1 sonrası çıkmıştır ya da SP1'in kapsamadığı güncelleştirmelerdir.

Edited by XCLUSiVE
Link to comment
Share on other sites


herşey süper fakat iconlar uyumsuz oda olsaydı senden daha güzel bir çalışma yapan hiçkimse yokmu ellerine sağlık


İkonlar, sisteme bağlı olarak değiştirildi. Sistemdeki ikonların tümüne yakınını değiştiren bir ikon paketi olsaydı onu kullanırdım. Edited by XCLUSiVE
Link to comment
Share on other sites

İndirip deneyeceğiz, sistem stabilitesi için herhangi bir reg kaydı girmedin sanırım. Olsa iyi olurdu.(şahsi fikrim)yada paket halinde reg kayıtları içeren paylaşımlar yaparsan süper olur.(güvenilir elden olması iyi olurdu)

Edited by muan
Link to comment
Share on other sites

[quote name='muan' date='13 February 2012 - 16:29 ' timestamp='1329143341' post='1154395']
İndirip deneyeceğiz, sistem stabilitesi için herhangi bir reg kaydı girmedin sanırım. Olsa iyi olurdu.(şahsi fikrim)yada paket halinde reg kayıtları içeren paylaşımlar yaparsan süper olur.
[/quote]

Elbette performans adına, bazı servisleri devre dışı bırakıp, bazı reg ayarları girdim.

Edited by XCLUSiVE
Link to comment
Share on other sites

Arkadasim Sistemin Super Olmus,Ben beyendim,yeqinki bir cox proqramlar kullanmisin sistemi yapmaq icin,bendede folder var,20 gb civari,hebsi windows 7 modifikasyona aid,Bende yapmaq istiyorum amma pc nin parametreleri iyi olmadigi ucun yapamiyorum,
Sana Ugurlar,

Arkadasim birde guncellemeleri nereden indire bilirim,?mende 216 tanesi var.amma sendeki gibi 400 falan diyil.Bi Link versen iyi olur

Link to comment
Share on other sites

[quote name='kurt0619' date='13 February 2012 - 14:55 ' timestamp='1329144912' post='1154406']
Sistemim açarmý bilmiyorum. o yüzden kararsýzým sistem gereksinimi yok mu ya ?
[/quote]

Windows 7 çalýþtýrman için en az 512 mb ekran kartý 1 gb Ram bulunmasý lazým.Daha fazlasý varsa daha performanslý çalýþýr.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='savran' date='13 February 2012 - 15:01 ' timestamp='1329145318' post='1154407']
Windows 7 çalýþtýrman için en az 512 mb ekran kartý 1 gb Ram bulunmasý lazým.Daha fazlasý varsa daha performanslý çalýþýr.
[/quote]
[b][center] CPU Türü: DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) (Çift Çekirdek)
Anakart Adý: Foxconn 45CM/45GM Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Sistem Belleði: 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Görüntü Birimi:
Görüntü Baðdaþtýrýcýsý Radeon X1550 Series Secondary (1024 MB)
Görüntü Baðdaþtýrýcýsý Radeon X1550 Series (1024 MB)
3D-Hýzlandýrýcý ATI Radeon X1550 (RV505)
Monitör LG L196WTQ (Analog) [19" LCD] (1712314260)[/center][/b]

Açarmý Acaba söylermisiniz. ?

Link to comment
Share on other sites

[quote name='Premier7' date='13 February 2012 - 16:38 ' timestamp='1329143907' post='1154399']
Arkadasim Sistemin Super Olmus,Ben beyendim,yeqinki bir cox proqramlar kullanmisin sistemi yapmaq icin,bendede folder var,20 gb civari,hebsi windows 7 modifikasyona aid,Bende yapmaq istiyorum amma pc nin parametreleri iyi olmadigi ucun yapamiyorum,
Sana Ugurlar,

Arkadasim birde guncellemeleri nereden indire bilirim,?mende 216 tanesi var.amma sendeki gibi 400 falan diyil.Bi Link versen iyi olur
[/quote]

Anladığım kadarıyla güncelleştirmeleri soruyorsunuz:
[code]http://hotfix.chris123nt.com/Windows.7/[/code]

[quote name='hackerbyurs' date='13 February 2012 - 16:47 ' timestamp='1329144438' post='1154404']
linkler açılmıyor bi türlü Jdownloader'dan idirmeye çalışıyorum hata veriyor lütfen rapidshere yerine başka bir adrese upload edin..
[/quote]

Jdownloader güncel mi?
HotFile'a yüklemeye çalışıyorum şu anda...

[quote name='kurt0619' date='13 February 2012 - 16:55 ' timestamp='1329144912' post='1154406']
Sistemim açarmı bilmiyorum. o yüzden kararsızım sistem gereksinimi yok mu ya ?
[/quote]

Windows 7 minumum sistem gereksinimleri için bir yorum yapamam ama önerilen sistem gereksinimleri ile XCLUSiVE7 SP1, rahatça çalışır.


[quote name='kurt0619' date='13 February 2012 - 17:07 ' timestamp='1329145622' post='1154411']
[b][center] CPU Türü: DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) (Çift Çekirdek)
Anakart Adı: Foxconn 45CM/45GM Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Sistem Belleği: 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Görüntü Birimi:
Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1550 Series Secondary (1024 MB)
Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1550 Series (1024 MB)
3D-Hızlandırıcı ATI Radeon X1550 (RV505)
Monitör LG L196WTQ (Analog) [19" LCD] (1712314260)[/center][/b]

Açarmı Acaba söylermisiniz. ?
[/quote]


Bu çalışmayı yaptığım sistem şu:

Intel Pentium Dual Core E2160 1.80 GHz
3 GB RAM
Nvidia Geforce 8500GT (512 MB)

Edited by XCLUSiVE
Link to comment
Share on other sites

[quote name='kurt0619' date='13 February 2012 - 15:07 ' timestamp='1329145622' post='1154411']
[b][center] CPU Türü: DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) (Çift Çekirdek)
Anakart Adý: Foxconn 45CM/45GM Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Sistem Belleði: 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Görüntü Birimi:
Görüntü Baðdaþtýrýcýsý Radeon X1550 Series Secondary (1024 MB)
Görüntü Baðdaþtýrýcýsý Radeon X1550 Series (1024 MB)
3D-Hýzlandýrýcý ATI Radeon X1550 (RV505)
Monitör LG L196WTQ (Analog) [19" LCD] (1712314260)[/center][/b]

Açarmý Acaba söylermisiniz. ?
[/quote]

Sistemin iyi durumda win7'yi çalýþtýrýr.RAMI'n 1 gb gözüküyor. 2 veya 3 gb' te çýkartýrsan daha performanslý çalýþýr.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='hackerbyurs' date='13 February 2012 - 17:17 ' timestamp='1329146257' post='1154413']
güncelliyorum þuanda inþallah olur
bu arada hotfiledeki teklinkmi ?
birde sizde[codebox]http://www.tnctr.com/topic/130539-xclusive7-bildidhiniz-butun-windows7leri-unutun/[/codebox]bu adresteki setup sizde varmý acaba
[/quote]

oradaki linkler çalýþýyor hala isterseniz indirebilirsiniz...

RapidShare'deki ile ayný parçalara sahip olacak.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='Sirius' date='13 February 2012 - 20:36 ' timestamp='1329158164' post='1154513']
Bir sorum daha olacak usta; 64 bit i de yapacak mýsýnýz?
[/quote]

@Secret.One'nýn dediði gibi 64-bit destekli iþlemcim yok. Maddi durumumu iyileþtirdiðim zaman yeni bir bilgisayar alacaðým. O zaman 64-bit Windows 7 modifiyesine baþlayabilirim.

Link to comment
Share on other sites

ben kurdum gayet güzel, çok beðendim. yavaþ da çalýþmýyor ayrýca. yalnýz bi sorunum var, etkinleþmedi bilgisayar."3: $OEM$ Driver Activation her bilgisayarda çalýþacaðýna dair bir garanti yoktur! Mesela benim masaüstü bilgisayarýmda çalýþmadý ama diðer kurduðum bilgisayarlarda çalýþtý." demiþsin ya, seninki çalýþmayýnca hangi etkinleþtirme aracýný kullandýn/yükledin?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...