Jump to content

karakral36

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by karakral36

  1. Arkadaşlar, bu programın tam sürümü lazım, yardımcı olabilecekler için şimdiden teşekkürler. http://www.seteditfiles.de/SetEditPanasonic/SetEditPanasonic_installation_en.exe
  2. Bu sorunu şöyle aşabilirsiniz. Televizyonunuzu fabrika ayarlarına döndürüp, başlangıç ayarlarında sistemin bağlı olduğu tüm kablolu, karasal, ve uydu seçeneklerini taratarak tüm uyduları bulmasını sağlayarak Türksat uydusunu ekleyebilirsiniz.
  3. Evet, o şekilde de denedim. Ekran görüntüsü şu şekilde [url=http://hizliresim.com/GoGGZ6][/url] [url=http://hizliresim.com/QZyyy3][/url]
  4. İçindeki crack dosyasını çalıştırdığımızda activation.dll dosyasına erişim engellendi hatası veriyor. Olmadı çalıştıramadık. 
  5. http://download.wdc.com/smartware/WD_SmartWare_Installer_2.4.13.7.ziparkadaşlar bu programın serialine ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
  6. MiniTool Power Data Recovery 7.0 İndirme Linki : http://power-data-recovery.soft32.com/download/file/id/799871/?no_download_manager=true     Serial : NTgzNjkwYTAtZTg5MTdhOTEtOTRjOGQxMmYtZjEwOTQxZjMtOTRjZTE5OWItN2E5MmY0ZTItNjQ2YmYyYzg=
  7. Bu videoyu baştan sona izle öyle karar ver. Tam aradığınız bilgi.   https://www.youtube.com/watch?v=FsOckrRcJCs
  8. Benzer bir sorun da yine casper laptopta , wifi kart driveri yüklenirken başıma gelmiş, her yüklenme esnasında mavi ekranla karşılaşmıştım. Sorunu casper in kendi sitesindeki eski bir driveri normal kurup, üzerine güncellemiştim. Birde şu yolu izle forumda Advanced Driver Update programını bul onunla sistemdeki tüm driverleri güncellemeye çalış. Sorununu çözebilir.
  9. Google da "dell n5010 auto shutdown" yazıp aradığında , yalnız olmadığını, aynı sorunu yaşayan yüzlerce insan olduğunu ve çözüm bulamadıklrını göreceksin maalesef.
  10. iPHONE 4S İÇİN 1) Öncelikle cihazımızı ios 8.3 veya 8.4 e jb'li bir hale getiriyoruz 2) Cydia dan OpenSSH, Apple File Counduit 2 ve MTerminal tweaklerini kuruyoruz 3)http://4pda.ru/pages/go/?u=http%3A%2F%2Fslproweb.com%2Fdownload%2FWin32OpenSSL-1_0_2c.exebu dosyayı indirin ve kurun ilk başta uyarı verecek evet deyin bir de windows dosyası mı openssh mi diye soracak open ssh işaretleyin 4)https://mega.co.nz/#!WJcjzDTQ!k-dNLSPzQdByIFuSAl-Pal2dbAzC8FTzGOQzSEaon9Usonra bu dosyayı indirip rar içinden masaüstüne çıkartın 5)kloader ve pwnediBSS dosyalarını itools ile iphone nun içine var/mobile dizininin içine atın. 6) iphone dan mterminali açın ve sırasıyla şu kodları girin: -> cd -> cd -> su -> alpine -> chmod +x kloader -> ./kloader pwnediBSS 7) telefonu şimdi dfu moda aldınız bilgisayara bağlayın 8) windows dan çalıştır yerine cmd yazıp enter a tıklayın cd ile ilerleyerek masa üstündeki libmobiledevice klasör dizinine kadar girin 9) son olarak idevicerestore -e custom.ipsw komutunu girin Arkanıza yaslanın , telefonun 6.1.3 versiyona yüklenip açılmasını bekleyin. Kolay Gelsin. [url=http://hizliresim.com/yMQ0VM][/url] [url=http://hizliresim.com/62OJmk][/url] [url=http://hizliresim.com/zAX0ng][/url] [url=http://hizliresim.com/Wn57bE][/url] [url=http://hizliresim.com/RYMnQo][/url] [url=http://hizliresim.com/mPB2kV][/url]
  11. https://eksisozluk.com/musallat-exe--3777901?nr=true&rf=musallat-exe
  12. http://www.robitshop.com/AR-Drone,LA_333-2.html#labels=333-2buradan bakabilirsin
  13. TTNET ten süperonline a geçtim. 4 aydır kullanıyorum 16 mbite kadar sınırsız. 54 tl ödüyorum Sözde 75 Gb adil kullanıp kotası var. Her ay en az 200 gb download ediyorum , hızımın düştüğünü hiç görmedim. Tavsiye ederim.
  14. www.delimitware.com bu programı dene 100M  satırlık csv yi açıyormuş.
  15. http://www.komku.org/2009/10/how-to-get-1920x1080-full-hd-resolution.htmlburada anlatımı var .
  16. Çin sitesinden Norton 360 al 3 bilgisayar 3 yıl 55 dolar.
  17. Bende everest dlm-500 önerecektim, 8200 dpi almışsın hayırlı olsun.
  18. Birileri demiş bios pilini çıkardım , 20 sn kadar bekleyip tekrar taktım birdaha sormadı . Ama sen denedim diyorsun .
  19. http://i.hizliresim.com/GnP8O3.jpg http://i.hizliresim.com/ydN7rN.jpg http://i.hizliresim.com/6RrAL9.jpg http://i.hizliresim.com/W2gMLQ.jpg http://i.hizliresim.com/38vbnp.jpg http://i.hizliresim.com/Ry17ln.jpg http://i.hizliresim.com/p4XZpn.jpg   1. cihazın ram altındaki korumayı kaldırın 2. kırmızı kare ile işretlenmiş parçay la işimiz (3 cü resimde) 3. ucu ince bir çımbızla kırmızı okla işaretli yere sokucaz (kırmadan ezmeden kibarca) amacımız atlama yapmak  4. kısa devre yapılı iken ramı takılı halde (ram mecburen biraz havada duracak el le tutucaksın) 5. pc ac  kocaeli yazısında durucak (şifre ekranı gelirse hatalı bir işlem vardır 4 adımı kontrol et) kocaeli yazısında 3-4 sn bekle pc kapa ve tekrar aç 3kere kocaeli yazısını gör kapa ve 4 cü sefer de kısadevre yaptıgın parcayı cıkar ramı normal tak   şöyle birşey var . Birinin başına gelmiş.   (Alıntıdır)
  20. [quote name='anilkilic' timestamp='1351946551' post='1252941'] isme ve açıklamaya bakarsak kms aktivasyon yaptığını görürüz.Fakat içine ne kadar güzel bir aktivatör koyarsan koy boyutu bu olmaz. Dosyayı yüklememenizi öneriyorum. Umudunuz bu aktivatör ise ilk sayfadaki kms aktivasyon yöntemini uygulayın daha iyi. Ayrıca resimde aldatmaca var [/quote] Bahsedilen dosyayı indirdim. İmage klasörünün içerisinde sysrep.exe ile oluşturulmuş bir disk görüntüsü var. Sanırım aktivasyonu yapılmış bir sistemin çoklu dağıtımı ve kurulumu bu yolla yapılarak aktivasyon engeli aşılmaya çalışılmış
×
×
  • Create New...