Popular Post EFX711 Posted February 5 Popular Post Share Posted February 5 (edited) Merhaba arkadaşlar size kullandığım sistemi tavsiye etmek için bu konuyu açtım. Atlas OS windows 11 için geliştirilmiş tamamen açık kaynak kodu windowsdaki gereksiz olan bloadlar ve telementry i tamamen ortadan kaldıran bir script i paylaşacağım. Kendim kullandım denedim ve çok memnunum. Yabancı custom romlar genelde çok iyi çalışıyorlar fakat kişişel güvenlik endişeleri veya bazı uygulamaların çalışmaması gibi sorunlar olabiliyor. Atlas rom bu konuda sorunsuz diyebiliriim. Kurulum çok basit temiz bir windows 11 kurun driver ve sistem güncellemesi yaptıktan sonra uygulamayı çalıştırıyoruz ve o gereken herşeyi yapıyor birkaçtane bload şeceneği sunuyor istediğinize göre yapabilirsiniz. KURULUM: 1. Normal stock windows 11 kuruyoruz lisanlıyoruz, driverlar ve güncellemeleri yapıyoruz. 2. Direver update reg dosyasını çalıştırıyoruz sonra Amevizard uygulamasını kuruyoruz ve defender i kapatıyoruz 3. Son aşama AtlasPlaybook_v0.3.2.apbx u Amevizard ile çalıştırıuyoruz bu kadar. (İsterseniz Dism++ ile wim yedek alıp sisteminize göre bir iso da oluşturabilirsiniz) Masaüstüne AtlasOs klasörü oluşturuyor oradan kapatılan bileşenleride açabilirsiniz. Download: https://atlasos.net https://atlasos.net Edited April 8 by EFX711 5 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted February 5 Share Posted February 5 Ben kullandım. Gayet memnun kaldım, tavsiye ederim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted February 5 Share Posted February 5 akillialtay1995, 48 dakika önce yazdı: Ben kullandım. Gayet memnun kaldım, tavsiye ederim. Gecmis zaman dili kullanmissiniz sanirim su an kullanmiyorsunuz. Neden vaz gectiginiz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EFX711 Posted February 5 Author Share Posted February 5 ben şu anda sanalda ve orjinal sistemde kullanıyorum. Tavsiye ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdemYakups Posted February 5 Share Posted February 5 Win10 20h2 uyumlu mudur sadece 22h2 uyumlu mu daha önce 22h2 diye duymuştum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datron24 Posted February 5 Share Posted February 5 windows 11 indirme linki nerde ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EFX711 Posted February 5 Author Share Posted February 5 (edited) orjinal stok win 11 kurduktan sonra yukardakileri yap. açıkça yazdım hepsini videolarda var iso olarak yok çıkmıyor ----------------------------------------------------------- Arkaplanda twitter whatsapp telegram çalışıyor defender full acık. 4 aydır hiç format bile atmadım. atlası dirty kurdum yani şişmiş windowsa. Please register to see this content. Edited February 5 by EFX711 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted February 5 Share Posted February 5 Güncelleme sorun olmuştu bende. Keza mağaza da sorunluydu. Ama gerçekten seri oluyor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EFX711 Posted February 6 Author Share Posted February 6 (edited) 3.2 ile düzeltidi aşağıya link atıyorum. Sorun yok bende güncellemeleri yapıyor.. netframework güncellemesi ve defender bugün yaptım. 3.2 de şuan bir sorunla karşılaşmadım. adamlar bütün windows tethering leri kapatmış. jilet gibi çalışıyor sistem memnunum. bütün özellikleri kendi kısayollarıyla geri açabiliyorsunuz. Kernel debug bile kapalı tam istediğm gibi. . Please register to see this content. Edited February 6 by EFX711 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yazdo Posted February 8 Share Posted February 8 Sanal bilgisayarda denedim bellek yüzdesini %55 60 arasıyken işlem sonrası %29 ile 33 arasına kadar düşürdü. Güven konusuna gelirsek %99 güvenilir. Bu windows içinde geçerli kendimiz sistem yapmadığımız sürece hiçbirine tam olarak güvenemeyiz Bu seçenekte imkansız gibi bir şey olduğu için sanal bilgisayarda deneyim içimize siniyorsa kullanacağız bence kullanılır. Fakat yakın zamanda bir proje başlatacağım windows 11 sistemi için o zaman burada yapılan ayarları yüzde yüz kendimiz aktarabilirsek ki mümkün bunu yapmak o zaman bunlara gerek kalmayacak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocamanadam Posted February 8 Share Posted February 8 Merhaba,her yeni şey gibi videoda anlatıldığı gibi sistemi kurdum.Ancak sormak istediğim bir şey var.Masaüstüne çıkardığımız 3 klasörden birini sistemi kurmak için kullandık sistem kuruldu,diğer bypass windows 11 ve disable otomatic driver klasörlerini kullanacakmıyız?Teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EFX711 Posted February 8 Author Share Posted February 8 (edited) kocamanadam, 2 saat önce yazdı: Merhaba,her yeni şey gibi videoda anlatıldığı gibi sistemi kurdum.Ancak sormak istediğim bir şey var.Masaüstüne çıkardığımız 3 klasörden birini sistemi kurmak için kullandık sistem kuruldu,diğer bypass windows 11 ve disable otomatic driver klasörlerini kullanacakmıyız?Teşekkürler. kurman iyi olur. öncesi ve sonrası yok bu reg dosyasını kurmakta. wimdows update genelde eski driverları sunuyor. ben yükledim. Edited February 8 by EFX711 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocamanadam Posted February 13 Share Posted February 13 Windows 10 içinde geçerli mi?Yoksa sadece windows 11 için mi? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocamanadam Posted February 13 Share Posted February 13 kocamanadam, 2 saat önce yazdı: Windows 10 içinde geçerli mi?Yoksa sadece windows 11 için mi? Edit:Cevap gelene kadar kurdum bile.22H2 ye kuruluyormuş...... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Swarley Posted March 15 Share Posted March 15 şuan pc de yüklü çok fazla uygulamam var ve silinmemesi gerekiyor format atmadan kurulabilir mi acaba ve tam olarak anlamadım kurulumu anlatabilir misiniz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EFX711 Posted March 16 Author Share Posted March 16 Mr_Swarley, 15.03.2024 - 16:54 yazdı: şuan pc de yüklü çok fazla uygulamam var ve silinmemesi gerekiyor format atmadan kurulabilir mi acaba ve tam olarak anlamadım kurulumu anlatabilir misiniz ben de programların yüklü olduğu sisteme kurdum bir sorunla karşılaşmadım. riske girebilecek durumdaysan yükle kurulumu yukarda yazdım. videolarda mevcut. 3 aydır kullanıyorum aralıksız ve çok memnunum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EFX711 Posted April 8 Author Share Posted April 8 4,0 a güncellendi. Changelog a burdan bakabilirsiniz. ben kurudum sorunsuz çalışıyor. Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsilKanun Posted April 8 Share Posted April 8 EFX711, 05.02.2024 - 11:32 yazdı: Yabancı custom romlar genelde çok iyi çalışıyorlar fakat kişişel güvenlik endişeleri veya bazı uygulamaların çalışmaması gibi sorunlar olabiliyor. Atlas rom bu konuda sorunsuz diyebiliriim. Demişsin demişsin de . Bu da YABANCI yanlız, bilmenizde fayda var. ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EFX711 Posted April 9 Author Share Posted April 9 (edited) AsilKanun, 18 saat önce yazdı: Demişsin demişsin de . Bu da YABANCI yanlız, bilmenizde fayda var. ! sırf şu mesajı yazmak için hesap açmış 😂 kim olduğunu tahmin ediyorum bilmende fayda var. 😂 Edited April 9 by EFX711 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsilKanun Posted April 9 Share Posted April 9 EFX711, Bir saat önce yazdı: sırf şu mesajı yazmak için hesap açmış 😂 kim olduğunu tahmin ediyorum bilmende fayda var. 😂 Yine araştırmadan etmeden boş yapmışsın. Polemik olmaması için Bundan sonraki şahsım adına yaptığın yorumlara cevap vermeyeceğim. Yalnız Bilmende fayda var. Bu Mesajına cevap yazmak için hesabı 11 yıl önce şu tarihte açtım ! 27 Şubat, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EFX711 Posted April 10 Author Share Posted April 10 (edited) AsilKanun, 21 saat önce yazdı: Yine araştırmadan etmeden boş yapmışsın. Polemik olmaması için Bundan sonraki şahsım adına yaptığın yorumlara cevap vermeyeceğim. Yalnız Bilmende fayda var. Bu Mesajına cevap yazmak için hesabı 11 yıl önce şu tarihte açtım ! 27 Şubat, 2013 sen 27 subat 2013 de yaşıyormuydun yaa enteresan😂 Edited April 10 by EFX711 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts