HARBİKIZ Posted February 13 Share Posted February 13 Arkadaşlar W11 Home sistemde resim ön izlemeleri görünmüyor çok uğraştım ama çözemedim. Durum aşağıda ki resimdeki gibi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted February 13 Share Posted February 13 Please register to see this content. En alttaki reg kaydını indirip varsayılan yapabilirsiniz.... Umarım işinize yarar.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted February 13 Share Posted February 13 Buraya baktınız mı? İşaretsiz olacak. İkon Belleği Temizle.bat Dosyası içeriği : @echo off taskkill /f /IM explorer.exe CD /d %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows del /f /s /q Explorer\*.* Start explorer.exe Bunu uzantısı .bat olacak kaydettikten sonra çalıştırıp ikon belleğini temizleyip kontrol edebilirsiniz. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 neskali, 2 saat önce yazdı: Please register to see this content. En alttaki reg kaydını indirip varsayılan yapabilirsiniz.... Umarım işinize yarar.... cmlacla, 2 saat önce yazdı: Buraya baktınız mı? İşaretsiz olacak. İkon Belleği Temizle.bat Dosyası içeriği : @echo off taskkill /f /IM explorer.exe CD /d %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows del /f /s /q Explorer\*.* Start explorer.exe Bunu uzantısı .bat olacak kaydettikten sonra çalıştırıp ikon belleğini temizleyip kontrol edebilirsiniz. Bunları yaptım arkadaşlar maalesef düzelmedi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokanuysal Posted February 13 Share Posted February 13 Birde şunu denermisin. Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 gokanuysal, 3 dakika önce yazdı: Birde şunu denermisin. Please register to see this content. Teşekkür ederim ama bunu da denedim olmadı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tayyar61 Posted February 13 Share Posted February 13 ICAROS isimli bu küçük Portable (Kurulumsuz) programı denemeni tavsiye ederim. Ön izleme konusunda çözemediği sorun yok gibi. Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 tayyar61, 10 dakika önce yazdı: ICAROS isimli bu küçük Portable (Kurulumsuz) programı denemeni tavsiye ederim. Ön izleme konusunda çözemediği sorun yok gibi. Please register to see this content. İndirdim ama açılmıyor programda sıkıntı var sanırım 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tayyar61 Posted February 13 Share Posted February 13 Şimdi indirip denedim sıkıntı yok program açılıyor,sizin sistemde bir sıkıntı olabilir bilemiyorum. İndirilen Zip dosyasını önce klasöre çıkartın sonrada işaretli yere tıklayın. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted February 13 Share Posted February 13 Windows Lite yimi kurdunuz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) HARBİKIZ, 6 dakika önce yazdı: İndirdim ama açılmıyor programda sıkıntı var sanırım Ben indirdim açtım bi sıkıntı yok Harbikız, Sizin sistemde bi zararlı bulaşması sonucu sistem dosyalarından bazıları bozulmuş olabilir mi.? Edited February 13 by neskali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 tayyar61, 3 dakika önce yazdı: Şimdi indirip denedim sıkıntı yok program açılıyor,sizin sistemde bir sıkıntı olabilir bilemiyorum. İndirilen Zip dosyasını önce klasöre çıkartın sonrada işaretli yere tıklayın. böyle yaptım zaten. neskali, 2 dakika önce yazdı: Ben indirdim açtım bi sıkıntı yok Harbikız, Sizin sistemde bi zararlı bulaşması sonucu sistem dosyalarından bazıları bozulmuş olabilir mi.? Eset yüklü şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı. bozart, 3 dakika önce yazdı: Windows Lite yimi kurdunuz Orjinal windows sürümü. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted February 13 Share Posted February 13 @HARBİKIZwindows sistem performans ayarlarından en iyi performans ayarı işaretli mi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 akillialtay1995, Şimdi yazdı: @HARBİKIZwindows sistem performans ayarlarından en iyi performans ayarı işaretli mi Evet ama her zaman yapılan şekilde ayarlı. Diğer arkadaşlara az önce cevap vermiştim ama resim de koyayım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted February 13 Share Posted February 13 HARBİKIZ, Şimdi yazdı: Evet ama her zaman yapılan şekilde ayarlı. Diğer arkadaşlara az önce cevap vermiştim ama resim de koyayım. Senin eset antivirüs yazılımın o dllyi engelliyor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 akillialtay1995, Şimdi yazdı: Senin eset antivirüs yazılımın o dllyi engelliyor Herhangi bir uyarı vermedi karantina da boş. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted February 13 Share Posted February 13 O zaman tek çare format atacaksın. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted February 13 Share Posted February 13 Format atmak gerekli sanıyorum düzelmediyse eğer. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallbangZ Posted February 13 Share Posted February 13 Bunu denermisin Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 akillialtay1995, Şimdi yazdı: O zaman tek çare format atacaksın. Bu kadar uğraşağıma defalarca format atmıştım ama huyumuz kurusun sonuna kadar mücadele etmek gibi bir sıkıntım var. forjest, 1 dakika önce yazdı: Format atmak gerekli sanıyorum düzelmediyse eğer. Sağol hocam biraz daha uğraşayım bakalım olmazsa mecbur öyle yapacaz sanırım. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 tayyar61, 48 dakika önce yazdı: ICAROS isimli bu küçük Portable (Kurulumsuz) programı denemeni tavsiye ederim. Ön izleme konusunda çözemediği sorun yok gibi. Please register to see this content. Ben windows rar ile ayıklamıştım winrar la açtım çalıştı ama çözüm olmadı teşekkür ederim. Son durum bundan ibaret inşallah sorunu çözeriz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) Irfanview resim programını bir kurun bakalım değişiklik olacak mı? Resimleri ona yöneltin. Please register to see this content. Edited February 13 by shaolin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 shaolin, 18 dakika önce yazdı: Irfanview resim programını bir kurun bakalım değişiklik olacak mı? Resimleri ona yöneltin. Please register to see this content. Teşekkürler ama olmadı, arkadaşlar bu resimler klasörde böyle görünüyor fakat tıklayıp açılınca resim görünüyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted February 13 Share Posted February 13 Koyu tema seçili sanırım. Normal temalarda durum aynı mı? Windows 11 versiyon kaç? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted February 13 Author Share Posted February 13 shaolin, 1 dakika önce yazdı: Koyu tema seçili sanırım. Normal temalarda durum aynı mı? Windows 11 versiyon kaç? Normal temada da aynı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts