Jump to content

Tnctr 5 Yaşında!


sk8er_boi
 Share

Recommended Posts

Hayırlara vesile olsun... Emekler boşa çıkmadı dualarla açılmıştı bu nadide yuva o zamanlar... Herkese bu sitenin kurucularında olarak ben ve HAKAN, EMRE CİHAT METİN ERCAN İSMAİL UFUK ZAFER ve ismi şu an aklıma gelemeyen tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum....

VAY BEE!! Bir Günde TAM BİR GÜNDE 21 Tane programın TR Yamasını yapmıştım... Offf bee ne günlerdi o günler....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sitemizin doğum günü kutlu olsun...

yahoo.gif

TncTr her yönden sevdiğim; değerli üyeler barındıran, güzel paylaşımların yapıldığı bir site.

İnşallah bu güzel ortam bozulmaz...

07-08 gibi buraya üye olmuştum uzun zaman önce arkadaşım sayesinde tekrar üye oldum 07-08 arasında daha bi kaliteydi bu site şimdi bakıyorumda cidden konu kaliteleri üye profilleri kalitesinde ciddi bi düşüş olmuş..daha çok eğlence mizah geyik sitesine dönmüş kendi düşüncem tabi isteyen katılır...doğum gününüz kutlu olsun.

Mesajını yeni gördüm, o tarihlerde daha çok proje vardı. Belki daha kaliteli paylaşımlar yapılıyordu,bilemem. Ama bana sorarsan yine kaliteli. Bence hiçbir forum sitesinde tnctr'deki başlıklar kadar iyi başlıklar açılmıyor. Misal bir aio yapılırken ne kadar uğraşılıyor. Katılımsız program yapmak ne kadar vakit alıyor. Ama bir açıdan bakarsan da haklısın.(Üye sayısı arttı kardeşim, olağan birşey. Az önce dediğim gibi, inşallah bu ortam bozulmaz....)

Edited by muhammedali
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...