Jump to content

Stone Xp Sp3 Tr-2012


Tutsak21
 Share

Recommended Posts

Değerli hocam şimdiye değin pekçok XP modifiyeleri kurdum ve biryerlerinde mutlak eksik olanları vardı ama bu bambaşka. Zengin görsellik,sesli ekran koruyucuları,apayrı hoşgeldiniz logosu ve müziği,açılış ekranı seçme menüsü,win7 sesleri,mavi ve yeşil boot ekranı,disk doluluk göstergesi,oyunların silinmemesi,visualtasktips gibi özellikleri barındırması müthiş. Tüm bunlara ek olarak sistemin hızının yüksek olması cazip yönleri. Sanki apayrı güzel ve kullanışlı sistemi kullanıyormuşcasına keyif alıyorum. Bu sistemden gayrı bir sistemi kuracağımı sanmıyorum. Artık modifiye xplerden aradığım 10 numara sistemi buldum ve bu sistemi değiştireceğimi düşünmüyorum. Ancak bir-iki eksiği var söylemeden geçemeyeceğim. Onlarda dosya renginin yeşil olması bana hoş görünmedi birde eğer truetrancparancy entegre edilebilseydi tadından yenmezdi.Ek olarak ise sevenrg temasının olmayışıda ayrı bir eksiklik gibi geldi bana. Yanlışmı düşünüyorum bilemiyorum. Ben kendim sarı dosya shell.dll yi buldum ve i386 dizinine nlite ile entegre ettim ama açılış ekranı seçme menüsü kayboldu ve diyalog kutularının farklı ama güzel yapısı kayboldu. Bunlar yaptığım işlemdenmi kaynaklandı anlamadım.Birde hoşgeldiniz yazısı yerine ''BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM'' VEYA ''ALLAH'IN ADIYLA'' yazılarını yazmak istedim ama başaramadım. Eğer sorularımı yanıtlayabilirseniz memnun olurum.Hocam ellerine,emeğine bilgine sağlık. Paylaşımın için teşekkür ederim.

Edited by onuluturk
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[center][color=red][b][color=#ff0000]LİNK[color=#0000ff]LER[/color] DÜZEL[color=#0000ff]TİLDİ[/color] [/color][/b]

[b][color=#0000ff]Mediafire Linkleri silindiği için Tek link eklenmiştir..
Upload bana ait değildir..[/color]
[img]http://i.imgur.com/FkUET.jpg[/img][/b]
[b][color=#0000ff][color=blue]Boyut[/color]:611-MB
[color=red]Sıkıştırma[/color]: Rar / Şifre: byarmin[/color][/b]

[code]http://turbobit.net/09kbr5bfv9pt.html[/code][/color][/center]

[center]
[color=red][color=red][b](((Alternatif)))[/b][/color]


[b][code]http://u18804931.letitbit.net/download/82774.8e01d081c8b27b057493944fc1a4/STONEXP_V-1.iso.html[/code][/b][/color][/center]

[url="http://www.tnctr.com/user/235938-onuluturk/"][color=green]onuluturk[/color][/url] Pm nizi kontrol edermisiniz?

Link to comment
Share on other sites

Sistem bilgisayarımda kurulu ancak sesli ekran koruyucularını düzenliyemiyorum. Masaüstüne sağ tıklayıp özelliklerden ekran koruyucularını açıyorum ama ilk format attığımdaki şelaleli, kelebekli vb. diğer ekran koruyucularını 2. formattaki halinde bir türlü ayarlayamadım. Aynı format CD'sinden kurmama rağmen yapamıyorum. Bir yerde yanlış yapıyorum ama çıkış ve çözümü size sormakta gördüm. Mutlakaki çözümü kolayca yapılan bir işlemdir ama malesefki ben bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Hocam Saolun karışık xp [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/biggrin.png[/img] ya yüklerimde ekran kart ve ses kartlarını yüklüyormu içinde varmı hocam lütfen bilen yükleyen ne yüklendiyse birisi sylesin ???????? ve son sorum indirdiğimde dosyaları direk cd atcam da içindeki klasörleri açıp felan yok da ? yani intel ekran kart larıda yüklüyormu kendisi bir ara tnc xp indirdim o yükledi inş yükler buda ? REALTEK Sesde Varsa Çok iyi olur ?????? Lütfen biraz acele oldu.

Edited by seohocasi08
Link to comment
Share on other sites

[quote name='seohocasi08' timestamp='1352474522' post='1254472']
Ya Beyler Benim sorumu cevaplarsanız sevinirim intel ekran kartlar varmı kartları okutabiliyormu ses kartlarını indireceğim indirmeden söz almak gerek ?
[/quote]
ekran kartını ses kartını kendin yüklüyeceksin..

Link to comment
Share on other sites

Sistem çok güzel ayrılmam mümkün değil ancak başlat çalıştır dan regedit yapıp kayıt defterine girip bazı işlemler için açmak istiyorum ama açamıyorum. Başlangıçta açılıyordu ama kurduğum bir program mı engel çözemedim. Yardımcı olabilecek açıklamayı yapabilirsen sevinirim. Birde dosyaları şeffaf yapan TrueTranceparancy i kalıcı olarak sisteme entegre veya kurmak mümkünmüdür?Çünkü programı kurup pc yi açıp-kapadığında veya tema değiştirdiğinde kayboluyor. Kalıcı olması mümkünmüdür? Şimdiden teşekkürler ve çalışmalarında başarılar.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra ...
arkadaslar bunu indirp dosyalara masaüstüne çıkarıp ordan direk cdye yazsam olurmu ?

 

İndirdiğin dosya zaten .iso kalıbıunda olacak. nero yada ultra iso gibi bir programla cd ye yazdırmalısın, dediğin gibi masa üstüne çıkarırsan boot özelliği olmaz, sistemi cd den başlatamazsın.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Hocam eline emeğine sağlık, çok beğendim zaten görsel bişey arıyordum ve bu mükemmel oldu. Bugüne kadarki en beğendiğim XP.
Ama şöyle bir sorun yaşıyorum,
Başlata tıklayıp bilgisayarı kapat dediğimde ne yeniden başlat simgesi ne de kapat simgesi çalışıyor. alt+F4 yapıp deniyorum yine aynı. Yani bilgisayarı kapatamıyorum. hatta shutdown kısayolu oluşturdum yine olmadı. ancak reset atıp ilk ekranda kapatıyorum. Açma kapama düğmesine Uzun basıp kapattım, sorun yaşadım, o malum mavi ekran geldi. O yüzden şimdilik sadece reset sonrası güç düğmesi görüyor işimi. sorunun aynısını yaşayan kimse var mı bilmiyorum, bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tekrar elinize emeğinize sağlık. İyi çalışmalar.. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Arkadaşlar, indirip kurdum güzel çalıştı şimdiye kadar.Bir arkadaşın bilgisayarına da yükledim ama dosyaları,sayfaları aşağı ve yukarı hareket ettirirken dalgalı gösteriyor.Uğraştım düzeltemedim.Nasıl düzeltebilirim? Yardım lütfen!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...