Jump to content

Tnctr Konuyu Çöpe Atmaktan Başka Bişey Bilmiyor


yorgun63
 Share

Recommended Posts

Selam arkdaşlar ben düneyin bir konu açtım 2 gün boyunca cevap gelmedi sonra Akozdem!R konuyu çöpe atı bite hakeret eti:O zaman bir zaman makinası keşfet, geçmişe dön ve sorunu sor. Yapamam diyorsan zorla konu açma! konu açma diyor kusura bakmayın ama burda konuı açmyacaksak ne işe yarıyo ozaman bu site kapatın gitsin
Link to comment
Share on other sites

1.Forum kurallarını okudun mu ?
2.Burası rastgele bir forum sitesi değil.
3.Bahsettiğin mod gördüğüm kadarıyla gayet ağırbaşlı birisi. Hakaret edecek biri olduğunu sanmıyorum.
4. Olan bir şeyi neden koca siteye mal ediyorsun
5. Siteyi kapatmak ?

Edited by 600
Link to comment
Share on other sites

http://www.tnctr.com/topic/204375-facebook-sayfamy-begendimdirme

Konundaki flood mesajlarını ben temizlediğimi hatırlıyorum, benden sonra aynen devam etmişsin ve Aközdemir uyarı bile vermemiş sana. Bence hata etmiş. Bu kadar iyi niyetin sonucuda bu gereksiz konu işte.

Link to comment
Share on other sites

tnctr nin yöneticileri sizin uşağınız değil.Site kurallarını okumadan hatta hiçe sayarak konu açıp sonra da niye silindi feryat ediyorsunuz.Site kuralları net.Açıp okursun bölüme uygun şekilde konunu açarsın yardımını istersin veya paylaşımını yaparsın.Burası her isteyenin her istediğini yaptığı yol geçen hanı değildir.Umarım anlaşılmıştır.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

[quote name='YAGMURADAM' date='04 July 2012 - 18:47 ' timestamp='1341416827' post='1218630']
tnctr nin yöneticileri sizin uşağınız değil.[/quote]

Kusura bakmayın ama bu site üyeleride sizin çocuğunuz değiller. İnsanları böyle azarlar gibi konuşmanız hiç doğru değil. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır. Ben yeni üyeyim ama gördüğüm kadarıyla yöneticiler pek asabi. Lüften insanlara karşı biraz daha saygılı ve hoşgörülü olun. Kusura bakmayın belki yazdıkların pek çok yöneticinin hoşuna gitmeyecek ama hiç önemli değil. İsterseniz beni atabilirsinizde. Ben yalakalık yapmam ve yapanıda sevmem. Doğruya doğru.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='alerte' date='04 July 2012 - 18:27 ' timestamp='1341415653' post='1218623']
malasef bu forumda öyle şeyler oluyor dicek hiç birşey yok.....
[/quote]

olur olacaktır da. siz kuralları okumadan gidip kafanıza göre bir bölüme konu açıp kafanıza göre altına floodlar yapıp teşekkür mesajları yazarsanız böyle şeyler her zaman olacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Eğer "Çöp Kutusu" olmasaydı TNCTR Türkiye'nin en dağınık forumlarından olurdu. İyiki çöp kutusu var. Yoksa gereksiz konulardan bize lazım olanı bulmak çok zor olurdu. Kaldıki bugüne kadar TNCTR'den öğrendiklerimizi(nizi) kimse inkar edemez. Bugün ben bilgisayar konusunda birçok bilgiye sahipsem buda TNCTR sayesinde olmuştur.

Teşekkürler TNCTR ve Yönetimi.

Edited by prototype
Link to comment
Share on other sites

amcanız olarak site yöneticilerinden ricam yanlışlık yapıldığında düzeltilmesi çok doğru ama nedenide anlatılmak kaydıyla ben yaptım oldu demeden..benim yaşadığım olay paylaştığım bir çalışmayı hiç alakası olmadığı halde daha evvel bu konu falancı tarafından açılmıştı diyerek çöpe atıldı bir yıl evvel linki ölmüş benzer fakat farklı program içeren falancının çalışması yüzünden yapılması beni çok kırdı ondan sonra bir konu açmaya önem vermez oldum size tavsiyem sitenizi büyük yapan siz değisiniz buradaki üyeler ve onların katkılarıdır üyelerin şevkini kırmayın.internet bir derya deryada alternatif bitmez bunu aklınızdan çıkarmayınız

Link to comment
Share on other sites

şöyle bir konuya bakıyorum da konu içinde bile forum kurallarını ihlal eden var bu açık haklılığımız üzerine savunma yapmıyorum. ama "tnctr bitti, böyle yönetici mi olur be" diyen arkadaşları da "çıkış yap" butonuna davet ediyorum. Ayrıca yorgun63 seni tanıdım ben urfalı çılgın çocuk, bu kaçıncı üyeliğin sayamadı. madem bu kadar şikayetçisin bu inat neye kardeşim?

Link to comment
Share on other sites

blackman12 kardeşim bu forum sitesini 2009 dan beridir takip ediyorum suan kazanıyorsa senin hakan akt yeniçeri v.s bir çok eski üyler üziernden kazanıyor ve ayrıca sizin sayenizde bu forum sitesi adam oldu tanınyama başladı gerisi boşş hadi onuda geçtim kaç defa aynı şey benim basımada geldi ama bu sefer tnctr ye destek yokk çok kendini aştı çokkkkkkkkkkk

Edited by cihanozgursimsek
Link to comment
Share on other sites

[color="#8B0000"]Benim şahsen konum silinmedi bugüne kadar. Forum kuralları trafik ışıkları gibidir, insanları kısıtlar ama insanların yararı için. Işıkların olmadığı trafikte karışıklıklar olacağı gibi, kuralları olmayan veya var olan kurallarına uyulmayan forum siteleri de karışır, çekilmez bir hal alır. Kendi yaptığınız hatalardan, ne moderasyonu suçlayabilirsiniz, ne de forumu karalayabilirsiniz. Eleştiriyi önce kendinize yapınız.[/color]

Link to comment
Share on other sites

[b]@yorgun63[/b]
Efenim neymiş? Hakaret etmişim.
TDK'da hakaret kelimesinin karşılığı ne?
[code]1. Onur kırma, onura dokunma. 2. Küçültücü söz veya davranış.[/code]
Benim cümlemde onurunu kırıcı bir kelime söyler misin?

Konu açmayı bilmeyen birine, konu açma demekten daha doğal bir şey olabilir mi bilemiyorum.

Daha foruma üye olalı 1 (bir) ay olmamış ama beyefendi forum nasıl işler, neler yapılır vb. gibi önemli şeyleri geçmiş ve sitenin kapanması gerektiğini söyleyebiliyor. Sanki beyefendi bize maaş bağlamış da bizlerinde başka kişisel işleri yokmuş gibi onun menfii işini takip edeceğiz. Adama sormazlar mı, ne verdinki ne istiyorsun?

Ayrıca belirttiğin konuda benim çöpe taşıdığım mesajı saymazsak dokuz mesaj var ve bunlardan altısı senin mesajın. Buna ne denir, yaptırımı nedir?

Hadi seni uğraştırmayayım, belki bulamazsın.
TNCTR Forum Kuralları Madde 3:
[code]Ayni mesaji bir defadan fazla gönderemezsiniz. [u]Üst üste
birbiriyle iliskili birkaç mesaj gönderemezsiniz[/u]. Mesajiniza ekleme yapmak için
"edit" butonunu kullanmalisiniz. Istisnai durumlarda 2 iletiyi asmamak kosulu
ile üst üste post göndermeniz uygun görülebilir. Bunun insiyatifi yönetimdedir. [/code]
Yani senden başka hiç mesaj yazan olmamış mı?

Neyse bunu geçtim farz-ı mahal ben hata yaptım ve konuyu çöpe attım. Ama sadece senin bugün raporlanmış 5(beş) farklı konun mevcut minicik bir vicdanın varsa hakkaniyetli davran ve doğruları yaz.
Ayrıca eğer yazdıkların doğruysa hala nasıl yazabiliryorsun?

Gelelim diğer üye arkadaşların yazdıklarına.

[b]@alerte[/b], mantıklı bir şey söyledinizde çöpe mi attık?
[b]@saf[/b]kanturk, sen hiç hayatında uzaylı gördün mü? Gerçekten nick/entry uyumu diye buna derler.

Ayrıca sitedeki üyelerde bizlerin patronu değil bunu unutma. Bizler kişisel fedakârlıklar sonucu oluşturulan yapının arkasındaki kişileriz. Sizlerden hiç bir menfaat beklemeden 2006'dan beri var olan misyonumuz doğrultusunda ilerlemekteyiz.
İnsanların bizlerden yardım isterken bile emir verir gibi veya hiç bir gayret sarf etmeden istekte bulunmaları çok mu doğru? Eğer ben tatlı dil ile mukabelede bulunmasaydım, konuyu açan zaat bir daha konu açamazdı. Ufak bir mesele olduğu için dikkatinden kaçmıştır.
Yeni üye olduğun için pek bir şey göremediğin için bittabi ki bilemiyorsun ve bilmediğini de bilmiyorsun. Yöneticiler kesinlikle asabi değil. Sadece katıdır. Ve bu katılıkta sitemizin kurulduğu sırada oluşturulan kurallar gereğidir. Kurallar esnetilemez ve kuralların konulmadığı yerlerde kaosun hakimiyeti kaçınılmazdır. Laçka bir forum veya platform istiyorsanız internette istemediğiniz kadar var ve gitmekte de bildiğiniz gibi özgürsünüz. Yok ben burda kalacağım ve buradan yararlanacağım derseniz, siteye girerken kabul ettiğiniz ve uyacağınıza dair vermiş olduğunuz taahhüde uymak zorundasınız.

[b]@cihanozgursimsek[/b], sana söyleyecek kelime bulamıyorum.

[b]@the67[/b], bu konuda en mantıklı mesajı siz yazmışsınız. Bu mesajınızın cevabı bu konu içerisinde verilmiştir. Yine de merak ettiğiniz veya takıldığınız nokta olursa bana mesaj atın.

Link to comment
Share on other sites

bir arkadaş konu açmış.. konuda değil sitem msj ı yazmış bir sürü insan ( baktığımda msj sayıları vs max 70 ) atlamış.. bu demek oluyor ki fazla kalabalık iyi birşey değil. hem site ahlakını (kurallar vs ler) hemde insan psikolojisini bozuyor.. ben nerden baksanız 4-5 yıldır bu forumu takip ediyorum bir çok arkadaşın harika işler becerdiklerine şahit oldum bu forumda.. konulara bakıyorum kapanan konuların çoğu gereksiz.. forum kirliliği yapıyor.. arkadaşlar çuvaldızı önce kendinize batırın sonra yöneticilere sitem edin.. adamlar herkesi ayrı ayrı tek tek uyaramaz.. uyaracak olsa forum kuralları niye var? siz okuyun , okuyun ki konunuz silinmesin banlanmasın diye var.. okumadan etmeden konu açıp sonra konu silindiğinde kusura bakmayın adminide yöneticileride insan.. insan üstü bir varlık değil.. herkesin sabrı stress i sosyal sorunları vs leri var.. yönetici hakaret etmiş diyorsun ee hakaret nerede? ben hakaret msj görmüyorum.. bence sende bir artniyet var..

yöneticilere sesleniyorum bence bu konuyu kapamayın.. insanlar içlerini döksünler.. psikolojik destek gibi düşünün.. bu konuda böylece bir hayra yarar... :))) her yanlışın içinde bir doğru elbetteki vardır unutmayın.. içlerini döksünler ve rahatlasınlar

Link to comment
Share on other sites

TNC-TR'yi çekemeyenler anten taksın...

Yöneticiler görevlerini mükemmel bir şekilde yapıyorlar. "Sürekli çöpe atılıyor konularımız" diyen arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi yöneticiler %90 ilk uyarı mesajı veriyor. (Konu ismi yanlış olduğunda vs.) Eğer siz bu yanlışı düzeltmezseniz tabikide atarlar çöpe. Çöp kutusu olmasaydı prototype arkadaşımızın dediği gibi TNCTR çöp olurdu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...