Popular Post MrRush Posted January 10, 2021 Popular Post Share Posted January 10, 2021 (edited) Windows 10 İso Dosyasına Katılımsız Ekleme, Özelleştirme Bu Rehber de kullanılacak yazılım AddonKopierer. Windows iso dosyalarına Katılımsız ekleme Ekstra Masaüstü Resimleri ekleme Reg dosyaları Kurulum sonrası Varsayılan arka plan ekleme yöntemi anlatılmıştır Elinizde Windows iso dosyası olması gerekir. Güvenlik yazılımları devre dışı olmalı. Bu yazılımı zararlı olarak algılayabilir.. Bağlantıda bulunan dosyayı indirin ve klasöre çıkartın. AddonKopierer https://www.mediafire.com/file/dxkkxh195tyb3hi/AddonKopierer_v0.4.0.7.7z/file Win7/8/.8.1/10 destekler. Kullanılacak Katılımsız programlar uyumlu olması gerekir. Bu yüzden hazırlanan iso dosyasını ilk önce sanalda denemelisiniz. @nous Üstadın katılımsızları pek sorun çıkarmamıştır. Bu yüzden onun çalışmaları kullanılmıştır. Windows kurulum sonrası eklediğiniz programlar kurulmuyorsa alternatiflerini bulmanız gerekiyor. Sanalda ayarladığınız Varsayılan arka plan etkin olmadıysa çözünürlük ile alakalı bir durum. Çözünürlüğü arttırın sorun düzelir. Gerçek makinada zaten sorun olmaz. Edited October 17, 2022 by MrRush 20 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mami2588 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Hocam teşekkürler emeğinize sağlık güzel video olmuş. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ademuzun Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Hocam birde türkçe dil dosyası olsaydı tadından yenmezdi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacettcrackbey1987 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 arkadaşlar nasılsınız program bende çalışmadı formatdan sonra her şeyi yapdım ama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted February 13, 2021 Author Share Posted February 13, 2021 Ademuzun, 36 dakika önce yazdı: Hocam birde türkçe dil dosyası olsaydı tadından yenmezdi :)) Yapılabilir biraz emek ister. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacettcrackbey1987 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 aynen türkçe dil video istiyoruz.çünkü çalışmadı program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djxeon Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Hocam ellerine sağlık bu işlemleri AİO imajlara uygulayabilir miyiz soksa tak imajlara mı uygulanıyor 86v64 tarzında Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted February 13, 2021 Author Share Posted February 13, 2021 djxeon, Bir saat önce yazdı: Hocam ellerine sağlık bu işlemleri AİO imajlara uygulayabilir miyiz soksa tak imajlara mı uygulanıyor 86v64 tarzında Bu tarz denemem olmadı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deli_petro06 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Eline emeğine sağlık üstad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ademuzun Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 üstad Registry kayıtlarını nasıl seçtiriyoruz bunu anlamadım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted February 13, 2021 Author Share Posted February 13, 2021 Ademuzun, 13.02.2021 - 19:49 yazdı: üstad Registry kayıtlarını nasıl seçtiriyoruz bunu anlamadım Addons klasörüne eklersen otomatik .reg dosyalarını da algılar. SON_VATAN, 14.02.2021 - 05:23 yazdı: Bu program ile win7-win 10 iso kılasör,ikon,simge v.s. leri değiştirilebiliyormu..? Böyle bir özelliği yoktur. İkon paketi katılımsız halde hazırlanırsa kurulumdan sonra yüklenir. Bu paketlerin de Katılımsızlarını hiç rastlamadım. İkon Paketi manuel dosya değişimi veya sysprep yoluyla eklenebilir. SON_VATAN, 16.02.2021 - 00:07 yazdı: iso dosyası eklenemiyor,kılasör olarak eklediğimiz zamanda herhangi bir açılımda olmuyor programda.. Hangi adımları izledin? SON_VATAN, 16.02.2021 - 01:47 yazdı: dvd klasör yazan bölümden ne iso eklendi nede klasör olarak programa tanıtamadım.. Temiz iso mu denedin? SON_VATAN, 16.02.2021 - 03:43 yazdı: zaten yukaradakilerden bazı arkadaşlarda yazmış çalışmıyor diye,mevcut dvd klasörüne tıkladığımda program iso dosyalarını görmüyor.. İso dosyasını klasöre çıkarıp Dvd butonundan göstermelisin. Çalışmıyorsa, bende nasıl çalışıyor diye sorarım bende? 🤣 Bazı modifiye çalışmalarda da kullandım ve burada paylaştım. Keramet bende değil herhalde. Biraz kendinizi sorgulayın. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacettcrackbey1987 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 evet bendede olmadı denedim 50-100 kere kaç kere daha deneyeceğim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 SON_VATAN, 17 dakika önce yazdı: Bu sefer Addons eklemede böyle bir sorun oluştu ne diyor anlamadım..? Please register to see this content. Neler ekledin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteplim Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 türkçe dil dosyasını paylaşırmısınız. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 SON_VATAN, 20 dakika önce yazdı: Hepsi katılımsız programlardı Please register to see this content. Kullandığın uygulamalar uyumsuzluk göstermiştir. Bende de bazı Katılımsızlar sorun çıkarmıştı ve başka alternatifler kullanmıştım. Katılımsız hazırlayan arkadaşların tüm uygulamaları çalışacak diye bir olay yok. Bende de bazıları çalıştı bazıları çalışmadı. Program ismi olarak daha kısa isimler kullan. ADOBE ACROBOT yerine ADACROBAT gibi olabilir. Hangi uygulama sorun çıkarıyor bunu deneme yanılma yoluyla kendin bulmalısın. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
654 Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Hocam acaba vbs de kurdurdunuz mu yahut destekliyor mu bu konuda bilginiz var mı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 hacettcrackbey1987, 16.02.2021 - 14:18 yazdı: MrRush, 16.02.2021 - 03:40 yazdı: Ustad sende radara yakalanmışsin 😂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Konuda da belirtildiği üzere yapılandırılmış olan bir işletim sistemi üzerinde Uac,Smartscreensüzgeçleri,Windows Defender vb. koruma uygulamalarının kapalı olması gerekli ki, katılımsız eklenen programlar rahat ve hızlı şekilde takılmadan kurulabilsin. Tavsiyem çok komplike uzun süren büyük paketlere sahip programların eklenmemesi yönünde olacaktır çünkü, kurulum süreleri uzayacaktır tahmin edildiği üzere. + olarakda Antivirüs programlarını eklerseniz eğer sona eklemenizi öneririm. Katılımsız programların rar sfx yoluyla hazırlanmasında genellikle sorunlar teşkil etmemekte buna 7zip sfx yöntemide dahil. Aslında sadece .exe/.reg/.msi dosyalarını çalıştıran "bir tek dosya eklenerek" addon dizinine , sonradan katılımsız adı vs. değişiklikler olsada, sorun yapmadan kurulabilir şekilde bir yapı olabilir. Tek tek programları ekleme zahmetinden de kurtarabilir. Bu hususta forumda uzman arkadaşlar yorum düşeceklerdir. Güzel bir uygulama rehber olmuş doğrusu. İşlemler farklı olsada bu işlemleri wintoolkit üzerinden de aynı şekilde yapabiliyoruz bilindiği üzere. Resimler,katılımsız program,reg içerikleri vb. şekilde eklenmekte. | Kaynak: Please register to see this content. Saygılarımla. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowscape Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Tam da merak ettiğim şeydi isoya nasıl program ekleniyor. Her format sonrası program kurmak sıkmaya başlamıştı. : ) Teşekkürler bilgilendirme için Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted May 7, 2021 Author Share Posted May 7, 2021 654, 11 saat önce yazdı: Hocam acaba vbs de kurdurdunuz mu yahut destekliyor mu bu konuda bilginiz var mı? Denemedim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canbjk Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 türkçe dil dosyasını paylaşırmısınız Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theArcher Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 @MrRushProgramları ekledim ve sanalda denedim sorunsuz kurulum yaptı. Paylaşım için teşekkürler uzun zamandır yapmak istiyordum sayenizde kolaylıkla hallettim bu durumu. Programlara ilave olarak başlangıçta otomatik olarak lisanslama yapma için hangi adımları izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted May 9, 2021 Author Share Posted May 9, 2021 theArcher, 2 saat önce yazdı: @MrRush Programlara ilave olarak başlangıçta otomatik olarak lisanslama yapma için hangi adımları izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. Otomatik lisanlama pek ilgi alanım değil. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 theArcher, 2 saat önce yazdı: @MrRushProgramları ekledim ve sanalda denedim sorunsuz kurulum yaptı. Paylaşım için teşekkürler uzun zamandır yapmak istiyordum sayenizde kolaylıkla hallettim bu durumu. Programlara ilave olarak başlangıçta otomatik olarak lisanslama yapma için hangi adımları izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. win10 algorıtması farklı bunuda katılımsız gıbı ekle nete baglanınca aktıvasyon tamamdır Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipcrackbey Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 arkadaşlar bende AddonKopierer çalışmadı ne yaptıysam olmadı nasıl çalıştıracağım türkçe video olsa herkes faydalanırdı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts