Theogus45 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 köylü, 5 dakika önce yazdı: Bu değil pecmd log diye bir dosya yokmu hemen pecmd exenin altında Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted January 28, 2022 Author Editor Share Posted January 28, 2022 Theogus45, 20 dakika önce yazdı: Please register to see this content. md.cmd çalışmamış b sürücüsüne programs klasörü oluşturamamış şimdi şimdi taskbardan cmd komut işlemini çalıştır md.cmd yaz enterla b sürücüsünde programs klasörü oluşması lazım oluşmadıysa elle oluştur sonra komut istemine Pecmd MOUN Y:\sources\programs.wim,B:\programs,1,X:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp yapıştır programs klasorüne gidip milnts exeyi çalıştır 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theogus45 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 köylü, 10 dakika önce yazdı: md.cmd çalışmamış b sürücüsüne programs klasörü oluşturamamış şimdi şimdi taskbardan cmd komut işlemini çalıştır md.cmd yaz enterla b sürücüsünde programs klasörü oluşması lazım oluşmadıysa elle oluştur sonra komut istemine Pecmd MOUN Y:\sources\programs.wim,B:\programs,1,X:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp yapıştır programs klasorüne gidip milnts exeyi çalıştır B sürücüsüne programs klasörü oluştu alttaki komutu yazmadım tekrar başlattım minst programlar geldi Theogus45, Şimdi yazdı: B sürücüsüne programs klasörü oluştu alttaki komutu yazmadım tekrar başlattım minst programlar geldi Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Üstad eline koluna sağlık, teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theogus45 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Tekrar sagolasın abi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoca953 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 USTA Ellerine sağlık çoook teşekkürler;fakat içinde OFİS olmadan biraz YAVAN kalmış. Yine de eline emeğine Sağlık. iyi ki varsınız. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Django Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 hoca953, 36 dakika önce yazdı: USTA Ellerine sağlık çoook teşekkürler;fakat içinde OFİS olmadan biraz YAVAN kalmış. Yine de eline emeğine Sağlık. iyi ki varsınız. windows pe de ofisin ne işi olacak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoca953 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Django, 2 dakika önce yazdı: windows pe de ofisin ne işi olacak? daha önceki kmpe lerde ne işi varsa ondan olacak ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted January 29, 2022 Author Editor Share Posted January 29, 2022 hoca953, 39 dakika önce yazdı: USTA Ellerine sağlık çoook teşekkürler;fakat içinde OFİS olmadan biraz YAVAN kalmış. Yine de eline emeğine Sağlık. iyi ki varsınız. Sistemde ofis çalıştıracak alt yapı yok olsaydı degerlendırırdim isteginizi konularda makul ve çalışabilir program isteklerini hep degerlendirmişimdir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Django Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 köylü, Şimdi yazdı: Sistemde ofis çalıştıracak alt yapı yok olsaydı degerlendırırdim isteginizi konularda makul ve çalışabilir program isteklerini hep degerlendirmişimdir yav gözünü seveyim lite de olsa ofis mofis koyup mb şişirtme. bu gayet güzel gayet süper. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syo Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Emeğine sağlık. Benim pc de ilk yayınladığın versiyon normal çalışıyor, fakat versiyon 2 de açıldıktan 10 saniye sonra hata veriyor. Pc i3 9 nesil 8 gb ram. Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted January 29, 2022 Author Editor Share Posted January 29, 2022 syo, 2 dakika önce yazdı: Emeğine sağlık. Benim pc de ilk yayınladığın versiyon normal çalışıyor, fakat versiyon 2 de açıldıktan 10 saniye sonra hata veriyor. Pc i3 9 nesil 8 gb ram. Please register to see this content. Masaüstü geliyormu penetwork yüklendikten sonramı hata veriyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senkron2 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Grafik kartı hatası. Bazen de wifi driver çakışmasından kaynaklı olabiliyor. Edited January 29, 2022 by Senkron2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syo Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 evet masaüstü geliyor proğramlar gözüküyor hatta birine tıkladım açılıyor. Senkron2, 1 dakika önce yazdı: Grafik kartı hatası. İlk versiyonda sorun yok çalışıyor. Fakat V2 de bu hatayı veriyor. 5-6 kez denedim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Köylü abi, eskilerine göre gayet seri çalışıyor.. Msinst içine programları koyman gayet yerinde olmuş, masaüstü derli toplu duruyor. Ellerine sağlık, multiboottakini güncelledim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
34ero Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Django, Bir saat önce yazdı: yav gözünü seveyim lite de olsa ofis mofis koyup mb şişirtme. bu gayet güzel gayet süper. Ofis 2007 yanılmıyorsam 50 MB altı fakat sistem gereksiminden dolayı burada ki pe sistemde çalışmıyor olabilir.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GemaR Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 arayüz iyi olmuş ama Power iso yada aultraiso gibi bir program eklenmesi olabilirdi. Öncki sürümde pek çalıştıramamıştık.Bunda da ekran ayarını değiştiremiyoruz yani sıkışık sabit kalıyor. 800/600 ekranı gibi. bu forumdan yine nhvboot gibi birşey indirdim ama onda böyle birşey yoktu. Ekran ayarına bakabilirseniz birde yamasız olursa güzel olur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted January 29, 2022 Author Editor Share Posted January 29, 2022 syo, 1 saat önce yazdı: evet masaüstü geliyor proğramlar gözüküyor hatta birine tıkladım açılıyor. İlk versiyonda sorun yok çalışıyor. Fakat V2 de bu hatayı veriyor. 5-6 kez denedim. verdiğim patch dpsyasını uygulamışmıydın? uyguladıysan tekrar indirip uygularmısın ekseyi ilk isonun yanında çalıştır Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SemihMehmetoglu Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Eline Sağlık Üstad, Teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syo Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 köylü, 23 dakika önce yazdı: verdiğim patch dpsyasını uygulamışmıydın? uyguladıysan tekrar indirip uygularmısın ekseyi ilk isonun yanında çalıştır yok uygulamamıştım. Böyle oluncada uygulamadım. Uygulayıp tekrar deneyim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syo Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Senkron2 arkadaşın dediğini yaptım düzeldi. Pc de PCIEX wifi var idi onu sökünce düzeldi teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senkron2 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 syo, 2 saat önce yazdı: evet masaüstü geliyor proğramlar gözüküyor hatta birine tıkladım açılıyor. İlk versiyonda sorun yok çalışıyor. Fakat V2 de bu hatayı veriyor. 5-6 kez denedim. Ona birşey demek doğru olmaz fakat windowsun içerisindeki bu hata kodu dediğim gibi ekran kartı nadir de olsa wifi hatası içindir. Açıldıktan belli süre sonra drivermı bulmaya çalışıyor hatalı sürümmü etkinleştiriyor bilemem. Belkide yapılan sistemde otomatik driver tanıma yoktur öyle olsa bile windows 11 update den yakalıyordur internete bağlamadan bir kullanın bakalım 10 saniyeden uzun sürüyorsa windows yanlış driverı otomatik etkinleştiriyordur syo, 2 dakika önce yazdı: Senkron2 arkadaşın dediğini yaptım düzeldi. Pc de PCIEX wifi var idi onu sökünce düzeldi teşekkürler. Düzeldiğine sevindim hocam saygılar iyi günler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
şrarskoz Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 syo, 12 saat önce yazdı: Emeğine sağlık. Benim pc de ilk yayınladığın versiyon normal çalışıyor, fakat versiyon 2 de açıldıktan 10 saniye sonra hata veriyor. Pc i3 9 nesil 8 gb ram. Please register to see this content. Bendede böyle bi hata veriyor ara sıra hangi ustanın bilmiyorum emeginize saglık kolay gelsin köylü, 12 saat önce yazdı: Masaüstü geliyormu penetwork yüklendikten sonramı hata veriyor usta bende yanlış hatırlamıyorsam oyun oynarken yapıyor teşekkürler emegine saglık ha bu 11 miş bende 10 var onda yapıyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR_by Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 @köylü üstadım eline sağlık. Bir önceki versiyonu grub4dos multiboot ile Legacy olarak açıp kullanabiliyorum sorun yok, tek sıkıntı Wifi driver görmemesi, driveri her seferinde manuel göstermem gerekiyor sadece. Bu sürüm aynı multiboot ile legacy olarak son aşamada takılıp kalıyor, masaüstü gelmiyor, Programs.wim dosyasındaki programları RAMdisk programs bölümüne çıkaramadığı için takıldığını zannediyorum, İso Sources içerisinden Programs.wim silip denediğimde rahat bir şekilde masaüstü geliyor ancak masaüstü programları gelmiyor tabiki, daha önceden Programs.wim den çıkardığım programları RAMdisk Programs klasörüne manuel olarak atarak tüm programları kullanabiliyorum. Geri bildirim olarak yazdım, Kolay gelsin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haruni Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Arkadaşlar ben de de bazı olumsuzluklar oldu. Mesela minst programların çalışmaması gibi. Bu Köylü ustanın PE.iso dosyasını USB Belleğe yazdırma ile ilgili olabilir diyorum. Yazdırma işleminde UltraISO programını kullandığımda bütün sorunlarım çözüldü. Bir de isterseniz bu yolu deneyin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts