ermel Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 (edited) Drive tek link.... Please register to see this content. 🙂 Edited June 23, 2022 by ermel 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0g1 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Eline sağlık üstad, tertemiz bir sistem. Yanlız şöyle bir olay başıma geldi. Dediğiniz gibi, kurulumu yaptıktan sonra gelen ilk masaüstü ekranında aktivasyon için gerekli program açıldı. Elim esc üzerindeydi ve yanlışlıkla ekranı kapatmış bulundum. Hesabımla giriş yaptım ancak windowsu aktifleştiremiyorum. Bu bir kereliğe mahsus çalışan programın klasörünün yolunu öğrenebilir miyim ? Sistem için çok teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yineben Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 tüm emeklerinize sağlık win 11 içinde böyle bir çalışma yapılabilirse seviniriz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted June 24, 2022 Author Share Posted June 24, 2022 ermel, 19 saat önce yazdı: Drive tek link.... Please register to see this content. 🙂 Teşekkürler güzel kardeşim. d0g1, 11 saat önce yazdı: Eline sağlık üstad, tertemiz bir sistem. Yanlız şöyle bir olay başıma geldi. Dediğiniz gibi, kurulumu yaptıktan sonra gelen ilk masaüstü ekranında aktivasyon için gerekli program açıldı. Elim esc üzerindeydi ve yanlışlıkla ekranı kapatmış bulundum. Hesabımla giriş yaptım ancak windowsu aktifleştiremiyorum. Bu bir kereliğe mahsus çalışan programın klasörünün yolunu öğrenebilir miyim ? Sistem için çok teşekkürler. Yanlışlıkla kapadıysanız malesef işlem sonrası kendini silmiştir O şekilde hazırladım çünkü. Ö.M. kontrol et lütfen oraya ekledim. Yanlışlıkla yine kapama ama. yineben, 7 saat önce yazdı: tüm emeklerinize sağlık win 11 içinde böyle bir çalışma yapılabilirse seviniriz İnşallah diyelim güzel insan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 @Alphonso_Elricüstadım bugün senin sistemini kurdum. Şu an senin sisteminden yazıyorum. Sistem yağ gibi akıyor maşallah. Bu sisteme bayıldım. Programları da güzel seçmişsin. Bir de kurulum bittikten sonra çalışan aktivasyon programında ben de hali hazırda dijital aktivasyon bulunduğundan program aktivasyona gerek duymadı. Son olarak office uygulaması lisanslanamadı hatasını aldım. Onun dışında çok güzel bir sistem olmuş. Eline, emeğine ve klavyene sağlık. Benim sistemin hakkında izlenimlerim bu şekilde. Umarım diğerlerine yardımcı olabilmişimdir. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted June 24, 2022 Author Share Posted June 24, 2022 akillialtay1995, 11 dakika önce yazdı: @Alphonso_Elricüstadım bugün senin sistemini kurdum. Şu an senin sisteminden yazıyorum. Sistem yağ gibi akıyor maşallah. Bu sisteme bayıldım. Programları da güzel seçmişsin. Bir de kurulum bittikten sonra çalışan aktivasyon programında ben de hali hazırda dijital aktivasyon bulunduğundan program aktivasyona gerek duymadı. Son olarak office uygulaması lisanslanamadı hatasını aldım. Onun dışında çok güzel bir sistem olmuş. Eline, emeğine ve klavyene sağlık. Benim sistemin hakkında izlenimlerim bu şekilde. Umarım diğerlerine yardımcı olabilmişimdir. İyi dilekleriniz için içtenlikle teşekkür ederim. Office aktivasyonu eklediğim aktivasyon çalışmasında 2 nolu aktivasyon seçenegini kullanabilirsiniz bir sorun çıkacagını düşünmüyorum. KMSAuto++ seçelim burada Active Office tıklayalım onaylayalım. (Olmaz ise alternatif araçları deneyelim lütfen.) DİKKAT!! İşlem sorunda ilgili aktivasyon çalışması kendini silecektir, bilginiz olsun. Saygılarımla. Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Alphonso_Elric, 2 dakika önce yazdı: İyi dilekleriniz için içtenlikle teşekkür ederim. Office aktivasyonu eklediğim aktivasyon çalışmasında 2 nolu aktivasyon seçenegini kullanabilirsiniz bir sorun çıkacagını düşünmüyorum. KMSAuto++ seçelim burada Active Office tıklayalım onaylayalım. (Olmaz ise alternatif araçları deneyelim lütfen.) DİKKAT!! İşlem sorunda ilgili aktivasyon çalışması kendini silecektir, bilginiz olsun. Saygılarımla. Please register to see this content. Teşekkür ederim. Verdiğin uygulama ile office aktifleşti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermel Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Alphonso_Elric, 15 saat önce yazdı: Teşekkürler güzel kardeşim. Yanlışlıkla kapadıysanız malesef işlem sonrası kendini silmiştir O şekilde hazırladım çünkü. Ö.M. kontrol et lütfen oraya ekledim. Yanlışlıkla yine kapama ama. İnşallah diyelim güzel insan. Rica ederim 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Üstad microsoft 2016 full değil sanırım ve ben bunda Outlook göremedim veya göremedim acaba bu bileşeni nasıl yükleyebilirim ve nasıl aktif edebilirim.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted June 25, 2022 Author Share Posted June 25, 2022 (edited) SON_VATAN, 46 dakika önce yazdı: Üstad microsoft 2016 full değil sanırım ve ben bunda Outlook göremedim veya göremedim acaba bu bileşeni nasıl yükleyebilirim ve nasıl aktif edebilirim.? Kral temel olanları ekledim outlook yok malesef, kendin istersen ekleyebilirsin. Lisans olayı içinde aşağıdaki çalışmayı kullan lütfen. KMSAuto++ seçelim burada Active Office tıklayalım onaylayalım. (Olmaz ise alternatif araçları deneyelim lütfen.) DİKKAT!! İşlem sorunda ilgili aktivasyon çalışması kendini silecektir, bilginiz olsun o şekilde ayarlamıştım. Saygılarımla. veya Please register to see this content. Edited June 25, 2022 by Alphonso_Elric 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolega20 Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Emeğine sağlık..Kurdum, güzel ve hızlı bir sistem.. Gereksiz programlar varmı..? Var... Ama istemeyen kaldırsın, kendi istediği programı kursun.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArAnAnAdAm36 Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Tek linki kontrol etme şansınız varmıdır. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted June 26, 2022 Author Share Posted June 26, 2022 ArAnAnAdAm36, 4 saat önce yazdı: Tek linki kontrol etme şansınız varmıdır. Link aktif, sorun yoktur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
recsin Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 komplike bir iş olmus usta eline, emeğine sağlık Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musadilek Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 (edited) paylaşım ve emekler için teşekkürler. bu çalışmayı indirip İdari Okul bilgisayarında kullanmak istiyorum. (Okul bilgisayarı Donanım olarak: 4GB RAM, işlemcisi eski (i3 den daha zayıf), hdd disk 3.5'' vs vs) Başka program kurulumlarında sorun yaşarmıyım. (Örnegin Adebe Acrobat DC Pro kursam sorun yaşarmıyım?) Ağda yazıcı bağlantısında, paylaşımında sorun yaşarmıyım. kaldırılan, kapatılan eklenti ve özellikler varmı? Bunun yerine Ltsc 2021 i tansiye edermisiniz? ve neden? Edited June 28, 2022 by musadilek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenanK Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Uzun zaman sonra Windows kurulumu yaptım kendi PC'm için. Gerçekten güzel ve stabil olmuş. Eline sağlık. 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted July 1, 2022 Author Share Posted July 1, 2022 KenanK, 29.06.2022 - 16:16 yazdı: Uzun zaman sonra Windows kurulumu yaptım kendi PC'm için. Gerçekten güzel ve stabil olmuş. Eline sağlık. 👍 Ben teşekkür ederim, insanız hata yapabiliriz, olası hata varsa konuya eklerseniz sevinirim. Sonraki çalışmalarda bu konulara dikkat edebileyim. İyi oyunlar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shahruh Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 @Alphonso_Elric üstadım çalışmanızda office kurulumu temel olduğu için outlook yok onun yerine office programını tamamen kaldırıp elimizde bulunan office programını kursak bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Emeğinize sağlık tekrar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shahruh Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 @Alphonso_Elric üstadım çalışmanızda office kurulumu temel olduğu için outlook yok onun yerine office programını tamamen kaldırıp elimizde bulunan office programını kursak bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Emeğinize sağlık tekrar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted July 2, 2022 Author Share Posted July 2, 2022 (edited) shahruh, 28 dakika önce yazdı: @Alphonso_Elric üstadım çalışmanızda office kurulumu temel olduğu için outlook yok onun yerine office programını tamamen kaldırıp elimizde bulunan office programını kursak bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Emeğinize sağlık tekrar. Hayır sorun çıkmayacaktır. Çok ama çok düşük bir ihtimal. Edited July 2, 2022 by Alphonso_Elric Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musadilek Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 paylaşım ve emekler için teşekkürler. bu çalışmayı indirip İdari Okul bilgisayarında kullanmak istiyorum. (Okul bilgisayarı Donanım olarak: 4GB RAM, İNTEL G5400 işlemci, hdd disk 3.5'' vs vs) Başka program kurulumlarında sorun yaşarmıyım. (Örnegin Adebe Acrobat DC Pro kursam sorun yaşarmıyım?) Ağda yazıcı bağlantısında, paylaşımında sorun yaşarmıyım. Okuldaki PC için 2019 yerine Ltsc 2021 i tansiye edermisiniz? RAM temizlemeyi 15 dk da bir nasıl yapıyor. Program ve Eklenti varsa paylaşabilirmisiniz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenanK Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Alphonso_Elric, 01.07.2022 - 18:53 yazdı: Ben teşekkür ederim, insanız hata yapabiliriz, olası hata varsa konuya eklerseniz sevinirim. Sonraki çalışmalarda bu konulara dikkat edebileyim. İyi oyunlar. Eyw reis, şuana kadar hataya rastlamadım. Benzer çalışmayı w11 için de gelirse iyi olur, gerçi bilmiyorum ne kadar stabil durumda w11 de. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shahruh Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 @Alphonso_Elric çalışman çok güzel olmuş emeğine sağlık üstadım kurulumu yaptım hatasız kuruldu. Adobe acrobat reader pro ve adobe photoshop kurulumlarında 2503 kodlu hatayı veriyor kuruluma devam etmiyor. Bir türlü çözemedim. Çözümü için fikri olan var mı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 shahruh, 42 dakika önce yazdı: @Alphonso_Elric çalışman çok güzel olmuş emeğine sağlık üstadım kurulumu yaptım hatasız kuruldu. Adobe acrobat reader pro ve adobe photoshop kurulumlarında 2503 kodlu hatayı veriyor kuruluma devam etmiyor. Bir türlü çözemedim. Çözümü için fikri olan var mı? Adobe Acrobat Pro DC 2022.001.20142 Please register to see this content. Son sürüm Katılımsız kurulum. Hata almadan kurulacağını düşünüyorum deneyin bir isterseniz. Microsoft Visual C++ paketlerininde sisteminizde kurulu olması gerekli bir çok programın alt yapılarında kullandığı bir eklenti türevidir. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musadilek Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 shahruh, 2 saat önce yazdı: @Alphonso_Elric çalışman çok güzel olmuş emeğine sağlık üstadım kurulumu yaptım hatasız kuruldu. Adobe acrobat reader pro ve adobe photoshop kurulumlarında 2503 kodlu hatayı veriyor kuruluma devam etmiyor. Bir türlü çözemedim. Çözümü için fikri olan var mı? Ben 2 yoldur adobe acrobat pro kurulurmu diye sormuştum. Cevap alamamıştır. Siz çözüm bulup iletirseniz sevinirim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts