shahruh Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 forjest, 2 saat önce yazdı: Adobe Acrobat Pro DC 2022.001.20142 Please register to see this content. Son sürüm Katılımsız kurulum. Hata almadan kurulacağını düşünüyorum deneyin bir isterseniz. Microsoft Visual C++ paketlerininde sisteminizde kurulu olması gerekli bir çok programın alt yapılarında kullandığı bir eklenti türevidir. @forjest ustam cevap için teşekkür ederim. Hemen indiriyorum kurulumdan sonra sonucu paylaşacağım. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 (edited) musadilek, 2 saat önce yazdı: Ben 2 yoldur adobe acrobat pro kurulurmu diye sormuştum. Cevap alamamıştır. Siz çözüm bulup iletirseniz sevinirim Güzel insan Acrobat Reader DC zaten mevcut neden kurmaya çalışıyorsunuz onu anlamadım. Versiyon farkı ile ilgili bir konudan bahsediyorsanız açıklarsanız sevinirim, ona göre yardımcı olmaya çalışabilirim. shahruh, 4 saat önce yazdı: @Alphonso_Elric çalışman çok güzel olmuş emeğine sağlık üstadım kurulumu yaptım hatasız kuruldu. Adobe acrobat reader pro ve adobe photoshop kurulumlarında 2503 kodlu hatayı veriyor kuruluma devam etmiyor. Bir türlü çözemedim. Çözümü için fikri olan var mı? Deneyip bir bakayım photoshop kurmamıştım. Deneme sonucu bir sorun görmedim. Edited July 3, 2022 by Alphonso_Elric Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musadilek Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Alphonso_Elric, 30 dakika önce yazdı: Please register to see this content. Güzel insan Acrobat Reader DC zaten mevcut neden kurmaya çalışıyorsunuz onu anlamadım. Versiyon farkı ile ilgili bir konudan bahsediyorsanız açıklarsanız sevinirim, ona göre yardımcı olmaya çalışabilirim. Deneyip bir bakayım photoshop kurmamıştım. benim kurmak istediğimiz Adobe Acrobat PRO DC Yani PRO olan sürüm. Free sürüm değil. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 musadilek, 16 dakika önce yazdı: benim kurmak istediğimiz Adobe Acrobat PRO DC Yani PRO olan sürüm. Free sürüm değil. Güzel insan bir sorun yok şimdi kurdum, almış olduğunuz hata ile ilgili sorunun nedenini biliyorum desem yalan söylemiş olurum, ama sıkıntı olmadığını bilmenizi isterim. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shahruh Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 forjest, 7 saat önce yazdı: Adobe Acrobat Pro DC 2022.001.20142 Please register to see this content. Son sürüm Katılımsız kurulum. Hata almadan kurulacağını düşünüyorum deneyin bir isterseniz. Microsoft Visual C++ paketlerininde sisteminizde kurulu olması gerekli bir çok programın alt yapılarında kullandığı bir eklenti türevidir. @forjest üstadım paylaştığınız linkte rar şifresi soruyor. Şifreyi paylaşabilir misiniz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 shahruh, 16 saat önce yazdı: @forjest üstadım paylaştığınız linkte rar şifresi soruyor. Şifreyi paylaşabilir misiniz? Şifre: 123 veya tnctr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musadilek Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Alphonso_Elric, 23 saat önce yazdı: Güzel insan bir sorun yok şimdi kurdum, almış olduğunuz hata ile ilgili sorunun nedenini biliyorum desem yalan söylemiş olurum, ama sıkıntı olmadığını bilmenizi isterim. Please register to see this content. Evet Adabe acrobat pro dc kurulumu yaptım sorun yok. şuana kadar iş için ihtiyacım olan tüm programları kurdum sorun yaşamadım. Yarın ağdan yazıcı paylaşımı vb dede sorun yaşamazsam artık sorun çıkmaz. paylaşım ve emekler için teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted August 7, 2022 Author Share Posted August 7, 2022 musadilek, 04.07.2022 - 18:25 yazdı: Evet Adabe acrobat pro dc kurulumu yaptım sorun yok. şuana kadar iş için ihtiyacım olan tüm programları kurdum sorun yaşamadım. Yarın ağdan yazıcı paylaşımı vb dede sorun yaşamazsam artık sorun çıkmaz. paylaşım ve emekler için teşekkürler. Ben teşekkür ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapfer Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Üstat klasörlerde ön izleme yok. Klasör içerikleri neden gözükmüyor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ademsahin Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 (edited) Hocam selamlar bir süredir sisteminizi kullanıyorum. Çok güzel ve akıcı bir sistem olmuş ellerinize sağlık. Ağda yazıcı bulma gibi özellikler sorunsuz çalışıyor. O yanını çok beğendim. Tek sıkıntım var klasörlerde fotoğraf önizlemesi çıkmıyor. Bu da benim açımdan sıkıntılı bir durum. Bir de resim görüntüleyici bir çok fotoğrafta hata veriyor. Çift tıklayınca da görünmüyor. Önbellek dolmuş olabilir falan gibisinden hata veriyor. Ancak fotoğraf dosyası çalışıyor. Başka yere aktarınca ya da aynı fotoğrafı daha önce ki sistemlerde sorunsuz açabiliyordum. Bu sorunu çözebilirsem ya da fotoğraf görüntülemede sorun yaşatmayacak kaliteli ve önizleme özelliği çalışan bir görüntüleyici önerebilirseniz bu sistemde kalmak istiyorum. Yoksa işim sürekli fotoğraflarla olduğundan istemeyerek de olsa değiştirmek durumunda kalacağım sistemi. Geri dönüşünüzü bekliyorum tekrardan bu güze sistem için teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. @Alphonso_Elric Edited September 2, 2022 by ademsahin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fevzikeles Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 ademsahin, 02.09.2022 - 21:58 yazdı: Hocam selamlar bir süredir sisteminizi kullanıyorum. Çok güzel ve akıcı bir sistem olmuş ellerinize sağlık. Ağda yazıcı bulma gibi özellikler sorunsuz çalışıyor. O yanını çok beğendim. Tek sıkıntım var klasörlerde fotoğraf önizlemesi çıkmıyor. Bu da benim açımdan sıkıntılı bir durum. Bir de resim görüntüleyici bir çok fotoğrafta hata veriyor. Çift tıklayınca da görünmüyor. Önbellek dolmuş olabilir falan gibisinden hata veriyor. Ancak fotoğraf dosyası çalışıyor. Başka yere aktarınca ya da aynı fotoğrafı daha önce ki sistemlerde sorunsuz açabiliyordum. Bu sorunu çözebilirsem ya da fotoğraf görüntülemede sorun yaşatmayacak kaliteli ve önizleme özelliği çalışan bir görüntüleyici önerebilirseniz bu sistemde kalmak istiyorum. Yoksa işim sürekli fotoğraflarla olduğundan istemeyerek de olsa değiştirmek durumunda kalacağım sistemi. Geri dönüşünüzü bekliyorum tekrardan bu güze sistem için teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. @Alphonso_Elric Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ademsahin Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 fevzikeles, 5 saat önce yazdı: [url=https://www.hizliresim.com/2ro6g8h][img]https://i.hizliresim.com/2ro6g8h.jpg[/img][/url] Çok teşekkür ederim hallettim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmac1 Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Deep&Blue, 19.06.2022 - 01:21 yazdı: daha bu gün pc de bir sıkıntı oldu ve sizin önceki çalışmanızı tekrar kurdum; sonuç çok hızlı ve stabil bir sistem.... Linki nedir ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep&Blue Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmac1 Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Sistem güzel. Eline sağlık. Kapanırken baya hızlı. Fanım normalde uçuşa geçerdi win 10 da ama sizinkinde gayet normal çalışıyor. 8.1'den geçtim onda da güzel idi ama oyunlarda win 10 isteyen oldu. Sistem geri yükleme yapmak istedim yani bir şey olursa diye ama o da kapalı. Açmayı beceremedim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xazrael Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Microsoft store duruyor mu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted September 11, 2022 Author Share Posted September 11, 2022 Xazrael, 5 saat önce yazdı: Microsoft store duruyor mu ? Lütfen açıklamaları okuyunuz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowscape Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Alphonso teşekkürler. On numara istediğim bütün programlar kurulu gelmiş : ) . Sorunsuz çalışıyor hızlı . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Django Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 hayrına doğru düzgün bir indirme sitesine yükleyebilecek olan var mı? 200-250 kbps ile indiriyor. en az 8-9Mbps ile indirim yapaken bu 200 kbps kanser eder adamı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 (edited) Django, 4 saat önce yazdı: hayrına doğru düzgün bir indirme sitesine yükleyebilecek olan var mı? 200-250 kbps ile indiriyor. en az 8-9Mbps ile indirim yapaken bu 200 kbps kanser eder adamı. normalde hızlı indiriyordu sınır koymuşlar üye ol 900 kb görüyor denedim Edited October 6, 2022 by AdnanGumus ekleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joaquim Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 reis 100kb hızda indiriyor. Tek link çalışmıyor. Siteye kayıt oldum ama hız aynı sabit 100kb 5gb dosyaları indirene kadar sabah olur Tek linki düzeltebilir misiniz ermel, 23.06.2022 - 22:48 yazdı: Drive tek link.... Please register to see this content. 🙂 Maalesef, istediğiniz dosya mevcut değil. hocam linkte sorun var düzeltme şansınız var mı acaba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Joaquim, 6 saat önce yazdı: Maalesef, istediğiniz dosya mevcut değil. hocam linkte sorun var düzeltme şansınız var mı acaba? Send.cm üye ol hat hızının yarısında indiriyor geçenlerde denemiştim iyi forumlar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermel Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Joaquim, 18 saat önce yazdı: reis 100kb hızda indiriyor. Tek link çalışmıyor. Siteye kayıt oldum ama hız aynı sabit 100kb 5gb dosyaları indirene kadar sabah olur Tek linki düzeltebilir misiniz Maalesef, istediğiniz dosya mevcut değil. hocam linkte sorun var düzeltme şansınız var mı acaba? Bir sorun olmuş. Yeniden upload ettim. Buyrun: Tek link drive depolama da oluşan bir sorun nedeniyle yeniden upload ettim. Please register to see this content. indirebilirsiniz.. @Alphonso_Elric ustamızın bilgisine... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 ermel, Bir saat önce yazdı: Bir sorun olmuş. Yeniden upload ettim. Buyrun: Tek link drive depolama da oluşan bir sorun nedeniyle yeniden upload ettim. Please register to see this content. indirebilirsiniz.. @Alphonso_Elric ustamızın bilgisine... bu sefer de link erişim isteği istiyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermel Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 akillialtay1995, 6 dakika önce yazdı: bu sefer de link erişim isteği istiyor Şimdi kontrol eder misiniz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts