Popular Post MrRush Posted January 10, 2019 Popular Post Share Posted January 10, 2019 (edited) Windows 8.1 Home-Pro Update3 X64 Mayıs 2021 Tr Windows 8.1 Home-Pro Update3 x64 tr iso kalıbına 2 Mayıs 2021'ye kadar çıkan gerekli güncellemeler eklenmiştir. Net Framework 3.5 etkin gelir. UEFI-Legacy BIOS destekler. ESD sıkıştırma içermez USB Yükleme Medyası için 8gb ve üzeri USB Bellek kullanın Temiz kalıptır, eklenen çıkarılan bileşen yoktur. Aktivasyon içermez. Kurulum sonrası masaüstünde gelen Telemetry Engelleme dosyası olan RunOnce Win10 Telemetry Task.cmd dosyasını Yönetici Olarak çalıştırın ve sistemi Restart edin. Net Framework 4.8 eklenmedi. Gereksiz güncellemelerin listesi: https://www.getblackbird.net/blacklist/updates.txt GoogleDrive Tek Link Rar Şifresi: tnctr Spoiler https://drive.google.com/file/d/1pXcLPNk6XL5Tjgh1OFNQuEKWa_-bx7Gv/view?usp=sharing (⚡Tnc Debrid ile İndir) Edited August 1, 2021 by MrRush 16 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAMIKABI Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 (edited) Ellerine sağlık, tetikte beklediğim bir konuydu. Hemen indirip dener ve yorum yaparım. Thanks Sir. KURULUM SONRASI BİLGİLENDİRME: Sanırım ilk indirip deneyen benim. (Çünkü senden böyle bir çalışmayı talep eden bendim.) İndirmede, kurulumda bir sorun yaşamadım. Metro uygulamalarını kaldırdım, FlashPack , K,Lite Codec, bazı gerekli basit programlar ve ayarlar yaptım. Şimdilik sıkıntı yok. Ellerine sağlık. Sistemden bir görüntü. Edited January 10, 2019 by NAMIKABI İndirip-Denendi 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz_50 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Eyvallah usta.kuralim hemen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 (edited) Wazgeçmedim şu win8 den.. Ellerine sağlık... Edited January 10, 2019 by bozart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutica Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 sağolasın bekliyorduk vallahi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
porketles Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Teşekkürler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 NAMIKABI, 2 saat önce yazdı: Metro uygulamalarını kaldırdım, FlashPack , K,Lite Codec, bazı gerekli basit programlar ve ayarlar yaptım. Şimdilik sıkıntı yok. Ellerine sağlık. Metroyu nasıl kaldırdiniz..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHEDIRA Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 keşke pro yerine embedded industry kullansaydınız hocam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAMIKABI Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 bozart, 1 saat önce yazdı: Metroyu nasıl kaldırdiniz..? Metro uygulamaları Program Files'te Windows Apps klasöründe bulunuyor. Metro uygulamaları 3. part yazılımlarla kaldırılıyor. Ancak bunlar sadece Metro Arayüzünden kaldırıyor, Uygulamalar Windows Apps klasörü içerisinde yerini muhafaza ediyor. Ben Karadurak Ustanın KMPE'si ile (KMPE'yi boot yaparak) C' de bulunan silinemeyenleri onunla siliyorum. Program files'teki Windows Apps klasörünü ve kafanızı karıştırmak istemediğim bazı (Windows Update) dosyaları kökünden siliyorum. Böylece windows 8.1, windows 10 duruma ve sisteme göre 1 GB tan fazla dosya C' den silinmiş oluyor. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtrmE_sPoRtS Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 bozart, 2 saat önce yazdı: Metroyu nasıl kaldırdiniz..? Uninstall Tool ile kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Manuel olarak silmelerde sorunlar çıkabilir zirâ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz_50 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 usta bu kurtarma bölümü çıktı bilgisayarımda. bunu nasıl burdan kaldırrız.tşkler Spoiler Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted January 10, 2019 Author Share Posted January 10, 2019 borz_50, Bir saat önce yazdı: usta bu kurtarma bölümü çıktı bilgisayarımda. bunu nasıl burdan kaldırrız.tşkler İçeriği Gizle Please register to see this content. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 borz_50, 1 saat önce yazdı: usta bu kurtarma bölümü çıktı bilgisayarımda. bunu nasıl burdan kaldırrız.tşkler İçeriği Gizle Please register to see this content. Bilgisayar üstüne sagtik üzerinden yönet kısmindan silebilirsiniz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilicmuhsin Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 KHEDIRA, 3 saat önce yazdı: keşke pro yerine embedded industry kullansaydınız hocam. Bence de.Ama emekleri için teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted January 10, 2019 Author Share Posted January 10, 2019 kilicmuhsin, 19 dakika önce yazdı: Bence de.Ama emekleri için teşekkürler Arşivimde yok bir ara yaparız birşeyler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAMIKABI Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 eXtrmE_sPoRtS, 2 saat önce yazdı: Uninstall Tool ile kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Manuel olarak silmelerde sorunlar çıkabilir zirâ. Benim sistemime ait resimde Soldan üstten 4. program Uninstall Tool programı. Benim bildiğim tüm programlar metro uygulamalarını sadece senin gözünün önünden kaldırıyor. Metro uygulamalarına ait dosyalar Windows Apps klasöründe duruyor. Denemek isteyenler dediğimi şöyle kontrol edebilirler. Metro uygulamalarını kaldırmadan önce C nin boyutuna baksınlar birde uygulamaları kaldırdıktan sonra C nin boyutuna baksınlar. C nin kapladığı alanın değişmediğini görecekler. Benim yöntemimle (yani WinPE kullanarak dosyaları silmek) metro uygulamaları kalkmakla birlikte C de 1-1,5 GB yer (sisteme göre değişir) açılır. KHEDIRA, 3 saat önce yazdı: keşke pro yerine embedded industry kullansaydınız hocam. Evet, evet bence Embedded Indutry güncel olsa iyi olur. Benim Metro ve Update ile işim olmaz. Windows 10' u bu yüzden sevmiyorum. Baksanıza Windows 10 a. Ekim'de bir MSDN ISO çıktı. sorunluydu iptal edildi. Kasımda bir MSDN ISO çıktı. Aradan bir ay geçmedi, Büyük güncelleştirme adı altında Aralık'ta yeni bir Update MSDN ISO çıktı. Bence güncellemeler ve hatalar daha çok çıkar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtrmE_sPoRtS Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 NAMIKABI, 12 dakika önce yazdı: Benim sistemime ait resimde Soldan üstten 4. program Uninstall Tool programı. Benim bildiğim tüm programlar metro uygulamalarını sadece senin gözünün önünden kaldırıyor. Metro uygulamalarına ait dosyalar Windows Apps klasöründe duruyor. Denemek isteyenler dediğimi şöyle kontrol edebilirler. Metro uygulamalarını kaldırmadan önce C nin boyutuna baksınlar birde uygulamaları kaldırdıktan sonra C nin boyutuna baksınlar. C nin kapladığı alanın değişmediğini görecekler. Benim yöntemimle (yani WinPE kullanarak dosyaları silmek) metro uygulamaları kalkmakla birlikte C de 1-1,5 GB yer (sisteme göre değişir) açılır. Evet, evet bence Embedded Indutry güncel olsa iyi olur. Benim Metro ve Update ile işim olmaz. Windows 10' u bu yüzden sevmiyorum. Baksanıza Windows 10 a. Ekim'de bir MSDN ISO çıktı. sorunluydu iptal edildi. Kasımda bir MSDN ISO çıktı. Aradan bir ay geçmedi, Büyük güncelleştirme adı altında Aralık'ta yeni bir Update MSDN ISO çıktı. Bence güncellemeler ve hatalar daha çok çıkar. Winpeye gerek yok unlocker ile de siliniyor o dosyalar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Güncel çalışma için DJ_Rush üstada teşekkürler. "" sistemi akıcı ve seri çalışıyor özellikle donanımı düşük bilgisayarlarda 1.sistem olarak kullanıyorum memnunum. Spoiler işletim sistemi sürüm versiyon - donanım bilgisi + kaynak indirmelinki.. indirmek isteyenler olursa eğer microsoftun kendi sitesidir arkadaşlar esenlikle kalınız! | Please register to see this content. 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 DJ_Rush, 2 saat önce yazdı: Arşivimde yok bir ara yaparız birşeyler. Ustad arşive gerek yok indirmesi kalmış... Sen yap biz bekleriz) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuneyt78 Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 ilaç gibi geldi . eline sağlık Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Windows 7 Pronun üstüne Kurulabilirmi hani format değil yükselt diyerek mevcut ayarları kaybetmek istemiyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted January 11, 2019 Author Share Posted January 11, 2019 SoNKraL_, 35 dakika önce yazdı: Windows 7 Pronun üstüne Kurulabilirmi hani format değil yükselt diyerek mevcut ayarları kaybetmek istemiyorum Malesef, temiz kurulum yapmalısın. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuneyt78 Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 bu arada sanal makinada işletim sistemi seçim ekranı gelmedi. normal midir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted January 12, 2019 Author Share Posted January 12, 2019 cuneyt78, 3 saat önce yazdı: bu arada sanal makinada işletim sistemi seçim ekranı gelmedi. normal midir? Normaldir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cankusa Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 (edited) -Üsdat ben bunu sorunsuz şekilde kurdum masa üstü ikonlarda kullanıcı Adı klasörünü kaldırmak istedigimde kalkar gibi görünmesine ragmen cihazı yeniden başlattıgımda tekrardan bu klasör masa üstünde yerini alıyor.Masa üstünde yer almasını istemiyorum aynı klasör C diskin içinde zaten var.Masa üstünden veya kurulum ıso içerisinde silmek mümkünmüdür. Teşekür ederim Edited January 12, 2019 by cankusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts