Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9338
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    891

forjest last won the day on April 19

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

169025 profile views

forjest's Achievements

Single Status Update

See all updates by forjest

  1. Lite kurduk ltsb kurduk yine takılıyor yahu bu windows10 el atayım dedim :D 

    [ İnternet hızım iyi olursa iki performans iso dosyalarını paylaşmayı istiyorum inş. ] Saygılar. :) 

    Windows 10

    b

    Windows 8.1 

    a.gif

     

     

    1. Show previous comments  10 more
    2. The_Undertaker

      The_Undertaker

      Reis yapmış yine yapacağını :) Windows 10 çok fazla güncelleme aldı hepsinde de bir bozuyorlar bir yapıyorlar adam akıllı kullanamıyorsun bile. 1909 kurmuştum en son sistemime 2 gün zor dayandım şimdi de 2004 sürümü çıkartmışlar daha önceden deneyen kişilerden yorumlar aldım hala aynı sorunlar devam ediyormuş yine stabilite yokmuş. Bende artık dayanamadım WarezTurkey'in paylaştığı Windows 7 Ultimate kurdum Kasım 2019 çalışması adam yapmış cidden güncellemeleri entegre etmiş sistem de ne kadar gereksiz işe yaramaz güncelleme varsa telemetriler de hariç hepsini silmiş şuan bunu kullanıyorum reklam olarak anlaşılmasın bu arada :)  Birde @forjest üstad bu windows 8.1 de embedded instury pro söylenildiği kadar iyi değil oyunlarda çok sorun yaşattı bana ayrıca revo uninstaller kurulmuyor licprotector hatası veriyor sürekli sende yaşadın mı hiç bu sorunu? Ben zaten artık takılmıyacağım bu durumlara Home yada Single Language kurup geçeceğim. 

    3. forjest

      forjest

      The_Undertaker

      Windows 8.1 iyi sistem şimdilik hepsinin eksik yönlerri ne yazıkki var maalesef.Linux'te de aynı,macosx'Tede windowstada dörtdörtlük sistem  çıkartsalar bu sefer elemanlar aç kalır.Revo uninstaller'ın ben eski versiyonunu kurdum herhangi bir sorun yok.Belki yeni versiyonunu bilmiyorum,hatanın sistemle alakalı olacağını sanmam yan lisans dosyasıdır hatalı olan ya da setup ve güvenlikle alakalı olma ihtimali olabilir diyorum kardeşim  ben alışkanlıktanmı bilmem iobit uninstaller'ı beğeniyorum belki arayüzündendir. :) 

      zyQzzD.png

    4. The_Undertaker

      The_Undertaker

      @forjest Yok üstad kesinlikle sistem ile alakalı bu durum. Embedded'de Revo Uninstaller çalıştıramayan bir sürü insan var. Solidshare de bile bir yorumda gördüm adam Embedded'de açılmıyor hata veriyor diye yazmış. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Ayrıca arkadaşımın sistemine kurdum geçen gün onda da aynı hatayı verdi. Ben de mecburen Your Uninstaller kurdum. Bu arada eski sürüm programlara çok rahat virüs eklenebiliyormuş üstad dikkat et benim kurduğum your uninstaller yıllardır update almıyor virüsler cirit atıyormuş içime sinmeyerek kullanmıştım mesela. Sende eski sürüm Revo kurmuşsun inşallah virüs yemezsin. Iobit Uninstaller tema olarak güzel ama genel olarak Iobit programları sistemi çöp ediyor yıllardır kullanmıyorum mesela. Sorunsuz çalışan sistemin içine etmişti mesela advanced system care. 

    5. Show next comments  3 more
×
×
  • Create New...