Jump to content

Windows 11: Sorunlar-Çözümler-Güncel Bilgi


TornadoEffect
 Share

Recommended Posts

Windows Fotoğraflar, Üretken silme özelliğine sahip oluyor ve en yeni AI düzenleme özellikleri artık Arm64 aygıtlarında ve Windows 10'da mevcut :

Merhaba Windows Insider'lar,

Fotoğraflar uygulaması için mevcut en yeni düzenleme yeteneğimiz olan Üretken silme özelliğini sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Ayrıca, arka planı bulanıklaştırma, arka planı kaldırma ve değiştirme ve Üretken silme gibi yakın zamanda piyasaya sürülen tüm AI düzenleme özelliklerimiz artık Arm64 cihazları ve Windows 10 için Fotoğraflar uygulamasında da mevcut. Bu güncelleme tüm Windows Insider'larda kullanıma sunulmaya başlıyor. bugünkü kanallar (Sürüm Önizleme Kanalındaki Windows 10'daki Windows Insider'lar dahil). Uygulamanızı 2024.11020.21001.0 veya üzeri sürüm numarasına güncellediğinizden emin olun .

Üretken Silme

Tanınmış Nokta düzeltme aracımız, yapay zekanın yardımıyla destek aldı ve artık uygulamada Üretken silme olarak biliniyor. Bu özellik, fotoğraflarınızdaki arka plan nesneleri veya çeşitli görsel karışıklıklar gibi dikkat dağıtıcı unsurları düzeltmenize ve ortadan kaldırmanıza olanak tanır. Nokta düzeltmeyle karşılaştırıldığında, Üretken silme, geniş alanları silerken bile fotoğraftaki nesneler silindikten sonra daha kusursuz ve gerçekçi bir sonuç oluşturur.

Fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırmak için üretken silmeyi kullanmadan önce ve sonra.

Üretken silmeyi kullanmak için Görüntüyü Düzenle'ye gidin ve Sil seçeneğini seçin. Kaldırmak istediğiniz nesnelerin veya alanların üzerini fırçalayın. İhtiyacınız olan doğru hassasiyet seviyesini elde etmek için fırça boyutunu ayarlayın.

Kaldırılmasını istediğiniz alanları seçin ve istenmeyen nesnelerin kaybolmasını izleyin.

Daha hassas kontrol sağlamak veya aynı anda birden fazla nesneyi kaldırmak için, her maskenin silinecek bir alanı temsil ettiği maskeleri eklemek veya kaldırmak için Otomatik Uygula'yı devre dışı bırakabilirsiniz.

Aynı anda birden fazla nesneyi kaldırmak için maskeler ekleyin.

Diğer düzeltmeler ve iyileştirmeler

  • Arka planı bulanıklaştırma, Arka planı kaldırma ve değiştirme ve Üretken silme dahil olmak üzere mevcut tüm Fotoğraflar uygulaması AI düzenleme özellikleri artık Arm64 cihazları için Windows 11'deki Fotoğraflar uygulamasında mevcut.
  • Windows 10, ilk kez, daha önce yalnızca Windows 11'de mevcut olan, Arka planı bulanıklaştırma, Arka planı kaldırma ve değiştirme ve Üretken silme dahil olmak üzere tüm yapay zeka düzenleme özelliklerini alacak.
  • Çeşitli stabilite düzeltmeleri ve iyileştirmeler.

Yorumlarınızı ve önerilerinizi takdir ediyoruz, bu nedenle lütfen geri bildirimlerinizi bizimle paylaşın!

altındaki Geri Bildirim Merkezi'nde (WIN + F) geri bildirimde bulunun .

Teşekkürler,
Mala Srivatsa, Kıdemli Ürün Müdürü – Windows Fotoğrafları

Not : uygulama şimdi yaklaşık 600 mb civarı.

593117743_nasl222.gif.a86564d5c9aae3ae33ad836cb5d75e40.gif

Windows 11 Insider Preview Derlemesi 26063 (Canary Channel) Duyuruldu :

Spoiler

Merhaba Windows Insider'lar, bugün Windows 11 Insider Preview Build 26063'ü Canary Channel'da

yayınlıyoruz.

Geliştirici Kanalındaki Windows Insider'lar bu yapıyı alamayacak. Dev Channel'da Insider'lar için hizmet güncellemeleri yayınlıyoruz . Bunun yerine, Windows 11, sürüm 24H2 için hizmet hattımızı test etmek amacıyla

Lütfen aşağıdaki bilinen sorunları okuyun. kullanıcılarını etkileyen sorun hâlâ mevcut Bu yapıda :

Derleme 26063'teki yenilikler

Wi-Fi 7

ardından Windows, Canary ve Dev Channels'daki mevcut Insider Preview yapılarıyla tüketici erişim noktaları için Wi-Fi 7 desteğini ekliyor. IEEE 802.11be Son Derece Yüksek Verim (EHT) olarak da bilinen Wi-Fi 7, kablosuz cihazlarınız için benzeri görülmemiş hız, güvenilirlik ve verimlilik sunan devrim niteliğinde bir teknolojidir.

Yeni Nesil Wi-Fi 7, Wi-Fi 6 ve Wi-Fi 6E'nin yeniliklerini temel alarak kablosuz bağlantının tüm yönlerinde (iş hacmi, gecikme, verimlilik, güvenilirlik, güç vb.) yükseltmeler yoluyla gelişmiş kullanıcı deneyimleri sağlar.

Wi-Fi 7'nin yeni özelliklerinden bazılarını öne çıkaranlar:

  • Çoklu Bağlantı işlemi (MLO), ağ tıkanıklığını önlemek ve bağlantıyı sürdürmek için cihazların aynı anda birden fazla bant (2,4 GHz, 5 GHz ve/veya 6 GHz) kullanmasına olanak tanır.
  • 6 GHz'de 320 MHz ultra geniş bant genişliği, cihazlarınızın hızını iki katına çıkarır ve yüksek bant genişliğine sahip uygulamalar ve AR/VR gibi senaryolar için yeni olanaklar sağlar.
  • 4096-QAM modülasyonu, veri iletimini %20 artırır ve video akışının, video konferansın ve daha fazlasının kalitesini artırır.

Wi-Fi 7 ile, Windows PC'nizde çoklu gigabit hızların keyfini çıkarabilir, Wi-Fi 6 ve Wi-Fi 6E'den 4 kata kadar, Wi-Fi 5'ten ise 6 kata kadar daha hızlı deneyim yaşayabilirsiniz. gecikmeyi önemli ölçüde azaltarak oyun ve video konferans gibi gerçek zamanlı etkinliklerin yanıt verme hızını ve performansını artırır. Performansın üreticiye ve donanım cihazı özelliklerine göre değişebileceğini lütfen unutmayın.

Wi-Fi 7'den yararlanmak için, birçok ekosistem ortağımızın piyasaya sürdüğü Wi-Fi 7 özellikli bir tüketici erişim noktasına ve PC'ye ihtiyacınız olacak.

Aşağıda, Wi-Fi 7 tüketici erişim noktasına bağlandığınızda bu yapıya sahip Windows PC'nizden alınan bir ekran görüntüsü bulunmaktadır.

Wi-Fi 7 erişim noktasına bağlı bir Windows bilgisayarı gösteren Wi-Fi ayarları.

GERİ BİLDİRİM: Lütfen Ağ ve İnternet > Wi-Fi ağına bağlanma altındaki Geri Bildirim Merkezi'nde (WIN + F) geri bildirimde bulunun.

Değişiklikler ve İyileştirmeler

[Windows'ta Yardımcı Pilot*]

  • Artık Windows'ta Copilot'tan halihazırda yayında olan 13 eyleme ek olarak 16 yeni eylem yapmasını isteyebilirsiniz. Power Automate Desktop ile görevleri de otomatikleştirebilirsiniz. Windows'taki Copilot'a yönelik bu iyileştirmeleri bu hafta başında Canary Channel'daki Windows Insider'lara sunmaya başladık ve .

Windows'taki Yardımcı Pilot artık daha akıllı! Artık Copilot'tan halihazırda yayında olan 13 eyleme ek olarak 16 yeni eylem yapmasını isteyebilirsiniz. Power Automate Desktop ile görevleri de otomatikleştirebilirsiniz!
WIP Canary Channel'da kullanıma sunma bugün başlıyor; ayrıntılar için blog gönderisine göz atın:

- Shilpa Ranganathan (@ShilpaRan)

 

  • ile denemeye başladık; burada Copilot simgesi görünümü değiştirecek ve metni kopyaladığınızda Copilot'un yardımcı olabileceğini belirtmek için canlandıracak ve geçici olarak devre dışı bırakılacaktır. Bazı hataları düzelttikten sonra bunu gelecekte geri getireceğiz. Tüm geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz!

[Widget'lar]

  • ile belgelenen pencere öğesi panosu iyileştirmeleri geçici olarak devre dışı bırakıldı. Bazı hataları düzelttikten sonra bunu gelecekte geri getireceğiz. Tüm geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

Bilinen sorunlara yönelik düzeltmeler

  • Bazı Insider'ların, internet bağlantısı çalışıyor olmasına rağmen bazı VPN'lere bağlandıklarında sistem tepsisindeki ağ simgesinin internet bağlantılarının olmadığını göstermesine neden olan bir sorunla karşılaşmasına neden olan sorun düzeltildi. Bu etki, bazı uygulamaların gerçekte internet bağlantısı olduğu halde internet bağlantısının olmadığını düşünmesine de yol açmış olabilir.
  • Build 26058'in Ayarlar > Windows Güncelleme > Güncelleme geçmişi altında olması gerektiği gibi listelenmemesine neden olan sorunun düzeltmesi çıkıyor. Yapıların Güncelleme Geçmişi altında düzgün bir şekilde görünmesi bir veya iki uçuş daha alabilir.
  • Son birkaç uçuşta yüksek vuruşlu DWM çökmesi düzeltildi.
  • Son 2 derlemede ses cihazı kurulumunu etkilemiş olabilecek tak ve çalıştır ile ilgili temel bir sorun düzeltildi. Bu derlemeden sonra sesin oynatılmaması ile ilgili sorunlar yaşamaya devam ediyorsanız lütfen Geri Bildirim Merkezi'ndeki Cihazlar ve Sürücüler > Ses ve ses altında geri bildirimde bulunun.
  • Ayarlar arama kutusuna çok hızlı yazmanın, sonuçların tam olarak yüklenmemesine yol açması sorunu düzeltildi.
  • Orta fare tıklaması için üç parmakla dokunmatik yüzey hareketinin (bunu dokunmatik yüzey ayarlarında etkinleştirdiyseniz) bazı uygulamalarda çalışmamasına neden olan sorun düzeltildi.
  • ALT + Space tuşlarına bastığınızda Taşı seçeneğini kullanmaya çalıştığınızda pencerenin taşımak yerine yeniden boyutlandırılmasına neden olan sorun düzeltildi.
  • Birden fazla monitöre sahip Insider'lar için simge durumuna küçültülmüş bir pencerenin açılmasının pencerenin yanlış monitörde görünmesine neden olabileceği bir sorun düzeltildi.
  • Görev çubuğundaki saatin güncellenmeyi durdurmasına neden olabilecek bir sorun düzeltildi.
  • Farenizi görev çubuğu üzerinde hareket ettirdiğinizde görev çubuğu simgelerinin farenizin altında kaymasına neden olabilecek bir sorun düzeltildi.
  • Gizlilik ve Güvenlik > Konum altındaki Ayarlar'daki "Uygulamalar konum istediğinde bildir" seçeneğinin yeniden başlatmanın ardından sıfırlanması sorunu düzeltildi.
  • Önceki uçuşta Ayarlar'daki Windows Güncelleme sayfasının bazen mesajları beklenmedik şekilde (okunamayacak kadar hızlı) yanıp sönmesine neden olan bir sorun düzeltildi.

Bilinen Sorunlar

[Genel]

  • [OYUNCULAR İÇİN ÖNEMLİ NOT – GÜNCELLENDİ!] Bazı popüler oyunlar, Canary Channel'daki en yeni Insider Preview sürümlerinde başlatıldığında düzgün çalışmayabilir ve hata denetimine (yeşil ekran) neden olabilir. Lütfen bu yapılarda oyun oynarken karşılaştığınız sorunlar hakkında Geri Bildirim Merkezi'ne geri bildirim göndermeyi unutmayın.
  • DEV DRIVE KULLANICILARI İÇİN ÖNEMLİ NOT: Build 26052+ sürümünde Dev Drive'lara sahip olan ve geri alma ihtiyacı duyabilecek kişilerin, geri alma, Dev Drive'ların bozulmasına ve üzerlerindeki verilerin kaybolmasına neden olacağından, geri alma işleminden ÖNCE Dev Drive'larını yedeklemeleri gerekecektir.
  • Ayarlar > Sistem > Ekran > Grafikler altında, tıklandığında Ayarlar'ın çökmesine neden olacak bir Ekran Bağlantısı bölümü hatalı bir şekilde görünüyor. Bu bölüm gelecekteki bir uçuşta kaldırılacaktır.
  • kullanmak Windows Kurulumu deneyiminde "Hiçbir şeyi saklama"yı seçerseniz temiz yükleme yapmak yerine yükseltme yapmak için işe yaramayabilir. Canary ve Geliştirici Kanallarındaki en son sürüme yükseltmek için lütfen Windows Update'i kullanın.
  • [GÜNCELLENDİ] En son yapıları yüklerken geri alma sayısını (0xC1900101 hata koduyla) azaltmaya yardımcı olmak için bir değişiklik yaptık ve raporları araştırmaya devam ediyoruz.
  • Giriş değiştirici (WIN + Space) tasarımının eski bir stile dönmesine ve yanlış konuma çizim yapmasına neden olan bir sorunun çözümü üzerinde çalışıyoruz.
  • Bazı durumlarda, Dosya Gezgini içerik menüsü artık göstermez . Bu durum gelecekteki bir uçuşta düzeltilecektir.
  • [ YENİ ] Build 26058'i yükledikten sonra bazı uygulamalarda imlecin kaybolması da dahil olmak üzere fare imleci sorunlarına ilişkin raporları araştırıyoruz. Sorun yaşıyorsanız lütfen Geri Bildirim Merkezi'ndeki Giriş ve Dil > Fare altında tam olarak ne gördüğünüzü açıklayan bir geri bildirim gönderin.
  • [ YENİ ] Dosya Gezgini'nde içerik menüsünü açarken simgeler yerinde olmayabilir ve metinlerle çakışabilir.

Geliştiriciler için

adresinden indirebilirsiniz .

SDK NuGet paketleri artık NuGet Galerisi'nde de yayınlanıyor şunları içerir:

  • adresinde açıklandığı gibi .NET uygulamalarında kullanıma yönelik
  • Mimariye göre Win32 üstbilgileri ve kitaplıkları için
  • MakeAppx.exe, MakePri.exe ve SignTool.exe gibi araçlara ihtiyaç duyduğunuzda

Bu NuGet paketleri, SDK'ya daha ayrıntılı erişim ve CI/CD işlem hatlarında daha iyi entegrasyon sağlar.

SDK yayınları artık hem Canary hem de Geliştirici Kanalları için yayınlanıyor; dolayısıyla Insider Kanalınız için doğru sürümü seçtiğinizden emin olun.

kullanmayı unutmayın Uygulamanızın tüm müşteri makinelerinde çalıştığından emin olmak için yeni API'leri hedeflerken, özellikle de Dev Channel SDK'ya karşı derleme yaparken . İşletim sistemi sürüm kontrolleri güvenilmez olduğundan ve her durumda beklendiği gibi çalışmayacağından, işletim sistemi sürüm kontrolleri yerine

Windows Insider'lar için Hatırlatıcılar

  • Canary ve Geliştirici Kanalları, biz farklı konseptleri denedikçe ve geri bildirimler alırken hiçbir zaman yayınlanamayacak özellikler ve deneyimler içeren derlemeler alıyor. Özellikler zamanla değişebilir, kaldırılabilir veya değiştirilebilir ve hiçbir zaman Windows Insider'ların ötesine yayınlanmayabilir. gelecekteki Windows sürümlerinde görünebilir Bu özelliklerden ve deneyimlerden bazıları , hazır olduklarında .
  • kullanılarak kullanıma sunuluyor ; İçeriden Öğrenenlerin bir alt kümesiyle başlıyor ve bu kanallardaki herkese sunmadan önce nasıl geldiklerini görmek için geri bildirimleri izledikçe zamanla artıyor.
  • Canary ve Geliştirici Kanalları aynı yapıları aldığından bazı özellikler, Geliştirici Kanalından önce ilk olarak Canary Channel'da kullanıma sunulmaya başlayabilir.
  • Canary Channel artık Windows 11 sürüm 24H2'de olsa da bu yalnızca geçicidir. Gelecekte bir noktada Canary Channel, daha yüksek yapı serilerindeki herhangi bir sürümle eşleşmeyen yeni yapıları almaya başlayacak.
  • Canary veya Dev Channel'dan çıkmak için . Bir hatırlatma olarak: İçeridekiler, teknik kurulum gereklilikleri nedeniyle temiz bir Windows 11 kurulumu yapmadan, daha düşük yapı sayısına sahip derlemeler alan bir kanala geçiş yapamazlar.
  • Masaüstünün sağ alt köşesinde gösterilen masaüstü filigranı, bu yayın öncesi sürümler için normaldir.
  • göz atın . Hangi yapının hangi Insider kanalında olduğuna dair eksiksiz bir bakış için
  • Windows*'ta önizleme aşamasındaki Copilot, belirli küresel pazarlarda kademeli olarak Windows Insider'lara sunuluyor. Windows önizlemesinde Copilot'un ilk pazarları arasında Kuzey Amerika, Birleşik Krallık ve Asya ile Güney Amerika'nın bazı kısımları yer alıyor. Zamanla ek pazarlar eklemeyi planlıyoruz.

Teşekkürler,
Amanda ve Brandon

Please register to see this content.

 

Edited by cmlacla
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Yeni Windows Fotoğraflar 

Please register to see this content.
 . Denemek isteyen olabilir. 605 Mb. 

Arka planı bulanıklaştırma, Arka planı kaldırma ve değiştirme ve Üretken silme dahil olmak üzere mevcut tüm Fotoğraflar uygulaması AI düzenleme özellikleri ile. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Merhaba, benim bilgisayarda masaüstüne bir dosya koymak istediğimde bazen görünmüyor, yenileme yapınca geliyor.

Aynı şekilde bir klasör içine dosya indirip koymak istediğimde yenileme yapmadan görünmüyor. win11 23H2 sürümü yüklü.

Link to comment
Share on other sites

cemoakcay, 33 dakika önce yazdı:

Merhaba, benim bilgisayarda masaüstüne bir dosya koymak istediğimde bazen görünmüyor, yenileme yapınca geliyor.

Aynı şekilde bir klasör içine dosya indirip koymak istediğimde yenileme yapmadan görünmüyor. win11 23H2 sürümü yüklü.

Bu konudaki tüm cevaplar size de uygun olur okuyup deneyin.

 

Link to comment
Share on other sites

HARBİKIZ, 7 saat önce yazdı:

resim.png.001a46ea925dd1da31974eac0655bd23.png

Merhaba Harbi insan..
İndirip kurdunuz mu bilemem? Ben indirip gerçek kurulum yaptım. Kurulumu bu güne kadar alışıla gelmiş bir görüntü değil, çok farklı bir kurulum sayfaları ile karşılaşılıyor ekranda.

Dosya boyutu oldukça küçük ve HDD'de çok küçük yer kaplıyor.
$OEM$ klasörü içine tüm NET Framework vs. eklediğim halde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yer tutmakta.

Umarım yakın zamanda çıkar da bu güzel Windows 11'e kavuşuruz.

 

Please register to see this content.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bay_KG, 3 saat önce yazdı:

Merhaba Harbi insan..
İndirip kurdunuz mu bilemem? Ben indirip gerçek kurulum yaptım. Kurulumu bu güne kadar alışıla gelmiş bir görüntü değil, çok farklı bir kurulum sayfaları ile karşılaşılıyor ekranda.

Dosya boyutu oldukça küçük ve HDD'de çok küçük yer kaplıyor.
$OEM$ klasörü içine tüm NET Framework vs. eklediğim halde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yer tutmakta.

Umarım yakın zamanda çıkar da bu güzel Windows 11'e kavuşuruz.

 

Please register to see this content.

22 GB oldu program yükledikçe daha da artar.

Link to comment
Share on other sites

ozkan_z06, 24.02.2024 - 21:51 yazdı:

Yeni Windows Fotoğraflar 

Please register to see this content.
 . Denemek isteyen olabilir. 605 Mb. 

Arka planı bulanıklaştırma, Arka planı kaldırma ve değiştirme ve Üretken silme dahil olmak üzere mevcut tüm Fotoğraflar uygulaması AI düzenleme özellikleri ile. 

İndirme bağlantısı çalışmıyor yenileme şansınz var mı acaba

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bay_KG, 15 saat önce yazdı:

Merhaba Harbi insan..
İndirip kurdunuz mu bilemem? Ben indirip gerçek kurulum yaptım. Kurulumu bu güne kadar alışıla gelmiş bir görüntü değil, çok farklı bir kurulum sayfaları ile karşılaşılıyor ekranda.

Dosya boyutu oldukça küçük ve HDD'de çok küçük yer kaplıyor.
$OEM$ klasörü içine tüm NET Framework vs. eklediğim halde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yer tutmakta.

Umarım yakın zamanda çıkar da bu güzel Windows 11'e kavuşuruz.

 

Please register to see this content.

Germanium (26058) den beri bu kurulum ekranına döndü windows. Zaten o yapının isoları yayınlandı sitelerinden insiderlara.

JGOqruV.gif

Edited by cmlacla
Link to comment
Share on other sites

SlmSnr, 4 saat önce yazdı:

İndirme bağlantısı çalışmıyor yenileme şansınz var mı acaba

Please register to see this content.
  ProductId yi  9WZDNCRFJBH4  yapın. Slow kanalında aratın. En son  numarayı ve uzantısı .appxbundle olanı indirin.

JGOoWle.gif

Link to comment
Share on other sites

Kısayol önekini kaldırmak yada varsayılan hale getirmek için alltaki kodları ".bat" olarak kaydedin.

# Kısayol öneki yok bat dosyası #

@echo off


REG ADD "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer" /V link /T REG_Binary /D 00000000 /F

Reg Delete "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\NamingTemplates" /V ShortcutNameTemplate /F

:: To kill and restart explorer
taskkill /f /im explorer.exe
start explorer.exe

 

# Kısayol önekini varsayılan bat dosyası #

@echo off

REG ADD "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer" /V link /T REG_Binary /D 15000000 /F

Reg Delete "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\NamingTemplates" /V ShortcutNameTemplate /F

:: To kill and restart explorer
taskkill /f /im explorer.exe
start explorer.exe

 

Link to comment
Share on other sites

Mobil aygıtın kamerasını bilgisayarınızda web kamerası olarak kullanma özelliği Windows Insider'lara dağıtılmaya başlıyor :

Merhaba Windows Insider'lar,

Android telefonunuzun veya tabletinizin kamerasını Windows 11 PC'nizdeki herhangi bir video uygulamasında kullanma özelliğini tüm Insider Kanallarında Windows Insider'lara kademeli olarak kullanıma sunuyoruz. Bu özellik sayesinde, mobil cihazınızın kamerasının yüksek kalitesinin keyfini PC'nizde esneklik ve kolaylıkla kablosuz olarak çıkarabileceksiniz. Yeteneklerden bazıları arasında ön ve arka kamera arasında geçiş yapabilme, kesintiler sırasında akışı duraklatma ve mobil modelinizin sağladığı efektlerin keyfini çıkarma yer alıyor.

Telefonunuzu bilgisayarınıza bağladığınızda kullanılabilen bağlı kamera kontrollerini gösteren bir telefon ve bilgisayar penceresi.

Lütfen mobil cihazınızın Android 9.0+ sürümüne sahip olduğundan ve Phone Bağlantısı uygulaması sürümünüzün 1.24012* veya üzeri olduğundan emin olun.

Bilgisayarınıza bağlanmasına izin verilen mobil cihazları yönetmek için yeni ayarlar penceresi.

Bu deneyimi etkinleştirmek için Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Mobil cihazlar'a gidin ve "Cihazları yönet"i seçin ve bilgisayarınızın Android telefonunuza erişmesine izin verin. Bilgisayarınız, bu deneyimin çalışması için gerekli olan Microsoft Mağazasında bir Cihazlar Arası Deneyim Ana Bilgisayarı güncellemesi alacaktır.

GERİ BİLDİRİM: Lütfen Geri Bildirim Merkezi'nde (WIN + F) Cihazlar ve Sürücüler > Bağlı cihazlar altında geri bildirim dosyalayın.

Teşekkürler,
Windows Insider Programı Ekibi

Please register to see this content.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

kb5034848 güncellemesini yaptım. PC yi mahvetti. Bilgisayari açınca Explorer exe bazen aktif olmuyor  ekran karanlık oluyor. Bir yerlere tıklayınca geliyor. PowerShell bulunamadı hatası veriyor. Paint ve resim görüntüleyici hatası veriyor. Arama kısmı çalışmıyor. Güncellemeden önce hiç bir sıkıntı yoktu. Güncelleme yaptım bu hataların hepsi vermeye başladı 

Link to comment
Share on other sites

emindagg, 12 saat önce yazdı:

kb5034848 güncellemesini yaptım. PC yi mahvetti. Bilgisayari açınca Explorer exe bazen aktif olmuyor  ekran karanlık oluyor. Bir yerlere tıklayınca geliyor. PowerShell bulunamadı hatası veriyor. Paint ve resim görüntüleyici hatası veriyor. Arama kısmı çalışmıyor. Güncellemeden önce hiç bir sıkıntı yoktu. Güncelleme yaptım bu hataların hepsi vermeye başladı 

Güncellemeyi kaldırın.

1950438155_nasl222.gif.8851a0d188887e52eafc9bad6580ae26.gif

Link to comment
Share on other sites

cmlacla, 3 saat önce yazdı:

Güncellemeyi kaldırın.

1950438155_nasl222.gif.8851a0d188887e52eafc9bad6580ae26.gif

Teşekkürler bunu bulamamıştım gerçi ayarlar menüsüne de girilmiyor ya. Bir sekilde girip kaldırmaya çalışacam

Link to comment
Share on other sites

Sistem geri yüklemeyle sistemi geri yükleyebilirsiniz. Güncellemelerden kaynaklı bozulmalar olmakta windows11'de. Hatta windows10'da da sorunlar çıkabilmekte.En iyisi güncellemeleri kapatmak olacaktır.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sistem geri yükleme deneyebilirsiniz, gerçi işe yaradığını görmedim. Orda başka güncelleme de varsa kaldırın sonra güncellemeyi deneyin. Ama hata verene dikkat edin onu almayın (Dism++ gibi bir uygulamayla "güncellemeler yalnız denetlensin " seçeneğini seçerek).

1545447596_nasl222.gif.6625a115412a7696ba686e2b1681f9de.gif

Link to comment
Share on other sites

W11 Yaklaşan güncellemelerin erken ön izlemelerini yüklemek için image.png.66aecec5a8c79c9e18dd2ddfc1d2238a.png

  1. Aç ayarlar.
  2. Windows Update'ı tıklayın.
  3. Kontrol edin "En son güncellemeleri hazır olur olmaz alın" geçiş anahtarı.
  4. Tıklayın "Güncellemeleri kontrol et" düğmesi.
  5. Tıklayın Şimdi yeniden başlat düğmesi.
  6. Adımları tamamladıktan sonra, bir sonraki kümülatif güncellemenin ön izlemesi mevcutsa, otomatik olarak indirilir ve yüklenir.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...