Jump to content

Az Önce Windows 8 Aldım 29Tl Ye. İniyor,


Sirius
 Share

Recommended Posts

  • Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[quote name='TeYyArEe' timestamp='1351556084' post='1251677']
Sirius ekran kartı sorununu çözebildin mi ? Yoksa halen aynı şekilde devam mı ediyor ?

Haydi kolay gele !
[/quote]

Evet çözdüm teşekkürler ama devreye giriyor mu denemedim. Şu an bir ünlem gözükmüyor yanında bakalım anlarız oyunda deneyince.

Link to comment
Share on other sites

Sormak istediğim birşey var.Şimdi diyelim şuan kullandığım bilgisayara indirdim,dvd ye boot ettim ve temiz bir şekilde kurulumu yaparak aktif ettim.İleride bu bilgisayar ile işim bittiğinde yeni alacağım bilgisayarıma kurmak istediğimde ne olur ? Şuanki bilgisayarıma yeniden format atabilir miyim ? yani 2.defa win 8 kurabilir miyim ?

Link to comment
Share on other sites

[quote name='tumer' timestamp='1351563601' post='1251693']
Şimdi alımı yaptık, pc de mecburen kampanya şartlarına uygun sürüm bir sistem var diyelim. Bu yeni sistemin Win8 indirme ve kontrol yöneticisini bize gönderilecek. Bu uygulama sizin sisteminizi 32 bit 64 bit özellikleri dahi kontrol ediyor. 32 bit se onu 64 ise 64 ü indirir.

Ben keyi aldım isoyu da yazdırdım. Nasıl olsa elimde hepsi sonra kurarım deyip başka bir sistem kurup onun üzerine format atarsanız aktifleştirme yapmayacaktır. Kolay anlaşılsın diye biraz uzun yazdım.
[/quote]

Teşekkür ederim anladım ama ben dvd ye çektim diyelim.Sistemde win 7 kurulu hala.Daha sonra tekrar format attım ama win 7 kurdum.Daha sonra win8 kuramam mı ? Diyelim win 8 de kurdum daha sonra win 7 yi kurarsam ozaman win 8 kurduğumda key işe yaramayacak.Olay buysa eğer hiç almam win 8 i daha iyi.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='TornadoEffect' timestamp='1351549775' post='1251656']
Yapmadığım, uygulamadığım için kesin bir yargıda bulunamıyorum; ama senin dediğin şekildeyse bunu mantık süzgecinden geçirince bana uydurma gibi geliyor.Çünkü yükseltme zaten var olan sistem üzerinden oluyor firma hiç mi senin sistemi kontrol edip lisansını gözden geçirmez herhangi bir şekilde ? Kaldıki MS updateleriyle bile bir şekilde sistemini lisans taraması için fırsat arıyor dikkat ederseniz bir ara tam hatırlamıyorum şu Wat fixle aştığımız KB971033 mü neydi o güncellemeyi hatırlayın.Dediğin olabilir ama online bir sorgulama yapmadan o yükseltmeyi sunacağını düşünmüyorum.
[/quote]

İlk başta ben de pek inanmadım ama bazı kişilerde seri numarası doğrulaması kısmı gelmediğini öğrendiğimde promosyon kodu almayı deneyeyim dedim. Windows 7 seri numarası isteme kısmı bende de gelmedi ve promosyon kodunu verdi. Bazı kişilerde doğrulama istediğinden alamıyorlarmış. Ben promosyon kodumu aldım, eğer kodu girip 29 liraya satın alırsam vereceği yükseltme anahtarıyla sistemim korsan dahi olsa kurabileceğim muhtemelen. Aramızda şu an korsan sistem üzerine kurmayı başarabilmiş olanlar varsa bizi bilgilendirebilirler mi acaba?

Hatta başka bir forumda şöyle bir sohbet geçmiş:

[quote]
[quote]
[quote]
[quote]
[quote]
[quote]
[quote]Beyler herkes kayıt demiş ama nereye kaydoluyoruz da indirim kodu geliyorr ??
[/quote]
https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR/Registration
[/quote]
Sağol hocam fakat ben geçen sene almıştım yine de promosyonu kullanabiliyo muyum??
[/quote]
almasanda kullanırsın bilgileri salla
[/quote]
Düzeltildi mi bilmiyorum ama Internet Explorer ile girince sizden product key bile istemiyor zaten satın alma tarihini sallıyor herkes. Bende korsan kullanıyordum dün satın aldım, herhangi bir sorun olmadı.
[/quote]
Nekadara geldi toplam fiyat birde begendinizmi gecmeye degermi
[/quote]
Gerçektende hızlı, benim çok hoşuma gitti. İlk olarak alışmak gerekiyor çünkü metro arayüzü ve masaüstü arasında geçiş yapmaya alışmak gerekli. 29 tl ye korsandan orijinal yazılıma geçiyoruz, bence kaçırmamak lazım
[/quote]

Link to comment
Share on other sites

[color=#0000ff][b]Sirius [/b][/color][b]kardeşim paylaşımların için sağol... daha önceden RTM kurmuşmuydun ? kurduysan arada fark görebildinmi..?? benim mediamarkt a 5 dakika kurcalama fırsatım oldu onda zaten bi yapı numarasına baktım RTM den farklımı diye... bide bir kaç ayarlarına baktım herhangi bir farklılık göremedim... paylaştığın resimlerden de herhangi bir fark olmadığı görünüyor gerçi de uzun zamandır kullanan sensin..[/b]

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

[quote name='baba3232' timestamp='1351552183' post='1251666']
Bende lisanslı windows vista home basic üzerinde aldım yalnız temiz kurulum yaptım ve aktifleştirdim.Fakat şöyle bişey var keyi girdiğinizde kabul etmez şunu yapmanız gerekiyor;
[CODE]
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/
Kısmını bulun ve MediaBootInstall'un değerini "1″ den "0″a değiştirin ve kayıt defterini kapatın.
Başlat menüsüne cmd yazın ve enter'a basmadan bekleyin. Burada Command'ı görünce sağ tıklayarak Yönetici olarak çalıştır seçeneğine tıklayın ve UAC ekranını onaylayın.
Açılan komut satırı ekranında slmgr /rearm yazın, enter'a basın ve bekleyin. "Command completed successfully" mesajıyla karşılaşacaksınız. Bilgisayarı yeni başlattıktan sonra Bilgisayarım ikonuna sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın. Buradan "Ürün anahtarını değiştir" seçeneğini seçin.
[/CODE]
Ve unutmayın lisansı sadece 1 pcde kullanabiliyorsunuz farklı bir pcye kurarsanız sıkıntı çıkıyor ben sanala kurmuştum denemek için sonra pcme kurunca keyi kabul etmedi başka pcde kullanılıyor misali kms server değişerek girdim kabul etti keyi sorun yok yane ama yinede başka pcye kurmayın veya denemelik sanal makineye falan kurmayın üstte söylediğim gibi "clean install" yani temiz kurulumu o yöntemle yapabilirsiniz.Yükseltme yapmadan kurarsanız çünkü keyi kaabul etmiycektir ama yukarda yazılan işlemi windows8 kurduktan sonra yaparsanız keyinizi kabul edecektir.Sağlıcakla kalın.Bu arada memo gelmişin vay be uzun zaman oldu hacı be ya bi ara görüşelim.
[/quote]
Bende lisanslı windows vista home basic üzerinde yükseltmeyi denedim ama 75tl cıkıyor yükseltme bedeli ?
[img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1351612670__2012-10-30_175525.png[/img]
[img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1351612354__2012-10-30_175045.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

[sub]ben DVD den kurdum 29 tl ye aldım.kurulum esnasında win 7 nin olduğu yeri biçimlendirdim .kurulum tamamlandiğinda aktif olmuştu.etkin olmuştu yani.şimdi bişey soracam :neden 29 tl.ye aldığım DVD 2gb.ta msdn den indirdiğim DVD 2,5gb..ikisiylede sıfırdan kurulum yapılıyor[/sub]

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar windows 8 Pro alana media center eklentisi üçretsizmiş ama alamadım ben bunu başarabilen varmı acaba nasıl ekliyoruz onu


birde bende amd readon hd 68xx ekran kartı var onu direk tanımış bende yükleyememiştim ekran kartı driverini ama çoğunu direk tanıyor zaten.

Link to comment
Share on other sites

Sizde geçin bakalım windows 8 e ben 2 gündür kullanıyorum çok menmunum win7 den hızlı geldi bana hemde güvenli birde media center olayınıda hallettim süper birşey oldu orjinal windowsu bu fiyata kullanmak başka bir duygu.

Edited by Quandrostr
Link to comment
Share on other sites

[quote name='C@NgO' timestamp='1351624325' post='1251926']
crack yapılmış aktivasyonlu vindows 7 de deneyen varmı? [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img]
[/quote]

Çok fazla alan olmuş üstat hiç sorun çıkmıyormuş. Donanımhaberde onlarca kişi var korsan windows 7 ile lisans alan.

Link to comment
Share on other sites

@ C@NgO
Sirius'un dediği gibi korsan Windows 7 ile alınabiliyor. VHD üzerinden çalışan Windows 7 ile denedim başarılı sonuç veriyor. Sadece [color=#008000]www.windowsupgradeoffer.com[/color] adresindeki bilgileri kampanya koşullarına göre doldurman yeterli.

Haydi kolay gele !

Link to comment
Share on other sites

Korsan win7 ile alınıyor tamam da sonuç olarak indirirken kredi kartı bilgisi veriyoruz. Daha sonra incelenip korsan win7 den yükseltildiği ortaya çıkarsa kredi kartı bilgilerimizden çok rahat bize ulaşıp kırbacı basabilirler :)

Arkadaşım ttnetin kampanyasından aldı bi laptop 1 ay önce. O laptoptaki win7 keyini kullansam girdiğim win7 keyi daha sonra tekrar win7 aktifleştirmede kullanabilir miyim bu konuda bilgisi olan var mı ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...