Administrator sk8er_boi Posted March 23, 2011 Administrator Share Posted March 23, 2011 Bir kaç gündür forumumuz kapalıydı. Windows sunucuya geçiş esansında kurulum aşamasında kestiremediğimiz bazı sorunlar oldu. Defalarca baştan kurmak zorunda kaldık. Bunun üstünde dns sorunlar da eklenince bizim için bir kaç gece uykusuz geçti. Ama sonunda geri geldik. Tüm üyelerimizden özür dileriz. Tnc Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
DePPoL Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Hayırlısıyla tnc tekrar geldi.allah kolaylık versin.İnşallah bir daha sorun cıkartmaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Hayırlısı Olsun TNCTR, nihayet kavuştuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucit41 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Allah razı olsun geri döndüya oda yeter hepimize.Saygılarımla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apoet Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 nihayet sonunda kaçgündür giremiyordum hep bi eksiklik vardı halloldu sanırım inşallah bidaha olmaz şükür kavuşturana diyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
realyte Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Bu forumun en güzel tarafı ne olmuş ne bitmiş hepsini anlatıyorlar.Birlik ve düzen var.Mesela bu forumdaki programların tüm sürümlerinin aynı konuya eklenmesi süper bir şey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exhilaratingmetal Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Siteye bir şey oldu bir daha gelmeyecek diye korkmaya başlamıştım açıkçası. Başımızdan eksik olmayın. Umarım bir daha hiç sorun çıkmaaz =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor MOTUN Posted March 23, 2011 Editor Share Posted March 23, 2011 Yemeği tuzsuz ya da sevdiğin baharatları atmadan yiyebilirsin.Ama birşeyler hep eksik kalır.Benim için internet yemekse, tnctr.com da baharatı "bir nevi damak tadı" emeklerinize sağlık. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YILDIZAVCISI Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Tnc coma emek veren arkadaşlara Allah kolaylık versin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helehoyni Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Kaç gündür yemediğim halt kalmadı; dns değiştirmek, host dosyasıyla oynamak, spyware taraması yaptırmak... Bugün de hiç umudum yoktu ama elim gidiverdi bakayım TNC-TR açılacak mı diye; şükür açıldı Emeği geçenlere teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KintaRo Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 sağ kolumuza kavuştuk sonunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
the67 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) [quote name='sk8er_boi' date='23 March 2011 - 14:20 ' timestamp='1300883431' post='982243'] Bir kaç gündür forumumuz kapalıydı. Windows sunucuya geçiş esansında kurulum aşamasında kestiremediğimiz bazı sorunlar oldu. Defalarca baştan kurmak zorunda kaldık. Bunun üstünde dns sorunlar da eklenince bizim için bir kaç gece uykusuz geçti. Ama sonunda geri geldik. Tüm üyelerimizden özür dileriz. Tnc Team [/quote] slm sizin bu sıkıntınızı aşmanıza çok sevinmekle birlikte bize çok önemli gerçeği öğretti pc başındaki hayatımıza ne kadar katkıda bulunduğunuzu bu site olmadan sanki mahrumiyet bölgesine düşmüş gibi izlenim edindim bügün pc konusunda her şeyi bu sitedeki arkadaşlardan öğrenip yıllardır buradan edindiğim sistemler dosyalar sayesinde çok kaliteli ve masrafsız pc kullanabiliyorum bir çok siteye üyeliğim var ama bu site kadar güncel ve uzman olamadılar neyazıkki bakın ben 52 yaşındayım 8 yıldır pc kullanıyorum ama şu anda sizlerden aldığım bilgilerle çevremdeki pc lerin sorunları olduğunda evime kasaların biri gidip biri geliyor sayenizde kurduğumuz sistemleri çarşıdaki formatçılar bile kuramıyorlar yaşımızdan dolayı biz pc kullanmasını bilmeyiz ya ama sizlerden aldıklarımı döktürdüğümde hadi ya demekten kendilerini alamıyorlar sen nereden öğrendin hani şöyle bir kanı var pc gençlerin işi bizler radyoyla büyüdük ya işte ben kafalardaki bu duvarları yıkıyorum sayenizde ama bende az değilim yani eğer ben meslek hayatımdada öyleyim bir iş yapacaksam bir numara olmalıyım sanatkarım dalını açıklamak istemiyorum ama çok meşhurum şimdi pc konusundada çevremde çok meşhurum sayenizde bana bu olanakları sağladığınız için farklı olmayı yaşattığınız için size minnettarım sizlerle gurur duyuyorum bu ülkenin geleceğisiniz ve bu ülkeyi daha daha daha çağdaş yapacağınıza çok eminim burada emek harcayan yararlı işler yapan bütün gençlerin gözlerinden öpüyorum bakın bu siteyi bir şekilde kazaya uğratırsanız size hakkımı helal etmem bilesiniz sevgi ve saygılarımla Edited March 23, 2011 by the67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muan Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Bence hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip oldugunu bir kez daha anlamış olduk TNCTR' nin. Eksikliğini fazlası ile hissettik diyebilirim.Forumdan fazlası ile faydalanan hepimizin birşeyler yapması lazım diye düşünüyorum,düşünün ki bize neler kazandırdı,hayatımızda nasıl kolaylıklara imza attı.Daha iyi şartlarda kullanabilmemiz için küçükte olsa maddi destegimizi esirgemeyip bağışta bulunmazlıyız.Kaldı bir paket sigara bile 5 tl iken ve hergün buna maddiyat ayırabiliyorsak neden olmasın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BARHANN Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) Sorunun giderilmesi ile ilgili memnuniyetlerini içeren tüm yazılara içtenlikle katılıyorum. Büyük bir eksiklik hissediyordum.İYİ Kİ VARSINIZ... Edited March 23, 2011 by BARHANN Link to comment Share on other sites More sharing options...
oozcan18 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 çalışmalarınız için büyük emeğinize sağlık... tnctrsiz olmuyor valla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
seljuknet Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 canımız sıkılmıştı, forum Allah' tan geri geldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedem korkut Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Allah'a şükür, sonunda açıldı. kaç gündür meraktan öldüm. sizsiz bir şeyler eksik kalıyordu. Allah sizi bunaltmasın... Link to comment Share on other sites More sharing options...
halim2050 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 abi siz olmadan netin hic tadı yoktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frks Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 oh be çok korktum site kapandı diye alahtan yeniden açıldı Link to comment Share on other sites More sharing options...
takdogan Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 net alemi ne kadar sıkıcımış bu site olmasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
namkol01 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 şükür kavuşturana çıldırmak üzereydim hata benden kaynaklanıyor zannediyordum ama hergün siteye bakmayı ihmal etmedim baktım bu gün açıldı çocuklar gibi sevindim valla Link to comment Share on other sites More sharing options...
exi23 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Hakikaten şükür kavuşturana. Hayırlı olsun tekrar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolical Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 kloth 'ta dns'i çözemeyince bende problem olmadığını anlamıştım ama sitede sorun olması daha kötüydü. Sorun bende olsa düzeltirdim Tamam gitti, kaybettik herhalde dedim ama geri geldi şükür Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatih7998 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 aman aman geldi ya boş ver. Dns ayarlarıyla oynamaktan bıktıydım Link to comment Share on other sites More sharing options...
stowaways Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 bir kolum kesilmiş gibi hissediyordum, ŞÜKÜR KAVUŞTURANA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts